Pojeo si ti ovaj put dobro to sto se ne jede,mada sam dosta puta vidio iz tvojih postova ono sto je tripleta govorio,ali nisam htio da vjerujem da je tako. Ali nema veze,nisi ni prvi ni poslednji ni na forumu,ni u državi,ni u regionu,ima i grdjih.
Staropodgoricani su mi dragi uprkos tome sto nas ne “mirišu” uglavnom,ne pravim se niti sam jedini čisti musliman,samo ukazujem na to da se treba postovati nešto ako ljudi žele da vjeruju u to,niko te ne vrijedja s tim valjda. Ako ti smeta to je tvoj problem.
Sto se tiče “mojeg ili mojih” koji to “moji” veličaju ratne zlocince svako malo? Zavadjaju ne samo pravoslavni narod izmedju sebe već i pravoslavne i muslimane u crnoj gori? Jer znamo za šta je osudjen taj pavle djurisic,a ko ga veliča teško da može dobro misliti muslimanima po meni. Za Dajguza sam rekao da to radi iz cistog interesa i on se sprda sa tim birackim tijelom jer igra na njihove emocije koje su bezbroj puta iznevjerene u crnoj gori od strane političara.Ali to sto radi je pogrešno i moram i uvijek ću osudjivati jer stvara podjele medju narod umjesto da se radi na tome da živimo bolje.Ali to mu neće donijeti cenzus,pa je odlucio da se fokusira na biracko tijelo kojima je prioritet cetnisstvo i slične gluposti.
Ja nikad nisam imao problema da osudim bilo koga,a makar se od toga odje ne može pobjeci,pamti forum dosta toga valjda.
Stotine postova sam napisao,pljuvao redom bivšu vlast i crnogorske “patriJote” i bosnjacku stranku od samog njenog osnivanja i adnana muhovica i rifata fejzica i draginju vuksanovic i kenanu strujic harbic i mnogo prije toga i ljude koji su bilo zagovornici sandzaka,pa onih kojima je kao smetao krst (bosnjacka stranka) a danas im ne smeta.
Previse sam ispisao ja na ovom forumu da bi me bilo ko mogao nazvati šovinistom,jer se upravo protiv toga borim od kad znam za sebe.
A tebi niko ne brani da izbacas odje svaki dan za bilo kojeg “mojeg”, ja ću i dalje kao i kolega Avet i neki drugi osudjivati ove sve češće ispade plaćenika i manipulatora koji doprinose samo tenzijama i podjelama u ovoj državi,a ti ako si za to nastavi da ćutiš.

Reply With Quote
Bookmarks