Srijeda vece navodno tropski potop. Radujem mu se ako ce...
Lako ni ga je pokvariti, čuš.
Ako je, veliš li, baš normalna - šta će ti?![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Nikoga ne treba ni "kvariti" ni "popravljati".Moja parola.
Svako je svoj Gospodar.
@tigrovo_oko sto ti popi juče na plažu pusti se filozofije.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 01-06-26 at 17:25.
Ono juče ti je bilo mantranje, vizualizacija, u vremenskim "rupama" koje nastojim da stvorim iako ponekad nemam kad i ne znam okle mi to, ali eto, desi se
Na kraju dana popih jedan kampari pored mora. Danas bokal - vode, jabukovog sirćeta malo, soka od limuna, kriške limuna, morska so i nana. Pa se nalivam, hidriram jer drugačije neću vode pit izgleda![]()
Da li ovaj gospodin dolazi kod nas u Budvu ili u Ulcinj, ništa mi nije jasno? Ako je u Ulcinj, kome da se žalim jer stvarno sitan pjesak ne mogu nešto, to ću tamo kad budem baba od 80 godina...
Uh otkad kampari zadnji put nisam popila bilo je ba kamp u Pentalofos zbog jedne Španjolke uzme ženska flašu komparija samo za nas dvije.Too sweet za moj ukus sad.
A jel voliš sangriju?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 01-06-26 at 17:37.
Vidiš, meni je Amaro slađi, a Campari mi ima neku gorčinu što mi se đa.
A sangriju sam pila neđe na plaži, prije ihaha godina, taman isto u bokal bijaše. Plaža je ta nekad bila kao Robinzon Kruso style, Dobreč, i nju su uzeli i uneredili sa namještajem i asesoarima. Najbolji dio priče je bio što se domet gubio...
Hahahha imaš pravo.Sangriju inače ne kontam svježe voće u vino.Ma ja samo bez trunke slasti povremeno imam izlete u jeger ili bejlis.
Nije loše ni ići izvan konstante.Kako u piću tako i u životu.
Hahahhaha trijezna se pogubih
Jeger ne mogu, gorki list isto slabo, a s bejlisom smo ušle u svijet alkohola svojevremenosamo ga se eto sjetim, ali kontam tvoj merak s njim. Konjake ne mogu, ali volim da pomirišem
![]()
A đe jeger nisam pila cca 20 godina i to sa jednim bivšim što je pušio laki strajk ne znam ni koji Q ga naručih za badnje veče u jednu kafanu u novi ove godine ono ka pivo dosta je ono ka rakija ne dolazi u obzir reko ajd jeger majstor.Ovaj se doduše baš ložio na jebeni jeger.Zbog kretena sam uzela i lako strajk moja prva cigara.
Ahahahha @tigrovo_oko inspiriše me s tobom ovako da avetam.
Pamtim sve, pamtim.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Najrajetnija služba to ti mogu potpisati, bez trunke loše namjere - služba čiste zae8ancije da bi se ljepše osjećali![]()
Ovi Botunci sad hvale Mujovića...aj što Pipun nema karakter,no...
...
@tigrica,sad vidim ovo što si okačila,i svidja mi se,sad cu trening i onda bi mi trebala ova dupla doza,ao ne umijem ovo ovako lijepo skockat,kako mi nisi bliže...
i for the record,prreksinoc a ns sinoć je bio full moon,i najljepši je bio oko 4 i po ujutru,ljepš no zalazak sunca![]()
...
Nije mi žao što sam ga vizuelno propustila jer nije bilo druge, ali me raduje što ste vas dvoje vizuelno uživali.
U svemu u čemu nevino ka dijete svaki čovjek na planeti nevino uživa mene raduje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Milija mi je karamela posle ručka,no bilo koji kolač...odoh da treniram![]()
...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks