Tachno sam ochekivala ovu reakciju!
Ne morash biti sa nekim 24 sata draga Odli da bi ga voljela ali kad nekoga volish onda sa tim nekim kontaktirash na bilo koji nachin, taj neko te pozove da ti kaze svoju radost, svoju tugu i svoju muku...Ti toga nekoga nazovesh vrlo chesto da pitash kako je shto radi,pa ako ti se ne javi neko duze vrijeme mislish na njega pitash se zashto se ne javlja, da li je kod njega sve u redu, pa ako ti kaze da ima neki problem iskreno brinesh i zovesh ga svaki dan da vidish da li je bolje i mozesh li mu pomoci, i sve shto je u tvojoj moci chinish da pomognesh onima koje volish.
Tachno tako je i sa rodjacima, prijateljima.
One sa kojima sam jako bliska jako chesto chujem iako zivimo u drugim gradovima i ako prolaze kroz PG moraju svratiti makar da se cmoknemo i obrnuto, a ima onih koji mi nijesu prebliski i koje srijecem samo na sahranama i svadbama i oni su mi samo dragi i ne znam nishta intimnije o njima, niti razmishljam o njima kada ih ne gledam.Ne mrzim ni ove druge ali one prve JAKO volim!
Eto, Odli, tako mozesh biti sa nekim 24 sata pa i ako taj neko zivi u Americi!
Po tvom nachinu voljenja gledano, slobodno mogu reci da volim mnogoooo, mnoogooooo ljudi, ustvari sve ljude koje poznajem, jer ne mrzim nikoga od njih!

Bookmarks