Ahahahah podsjeti me na jednu scenu kad je bio blek frajdej kuma došla iz Nikšića zaglavila u Deltu, ja reko čekam te u kafanu i pila pivo.A išli smo u CNP nakon toga na čekajući godoa Srđan Grahovac glumi jedva sam bila čekala.Mislim da sam više od pola predstave prespavala samo me probudi na tren glas grahovca kad veli koga čekamo?Čekamo godoa i ja opet nastavim da spavam.E ne znam što bi ti rekla loš sam ti ja kormiral i za sebe kamo li za druge u bilo kakve savjete te vrste.
Ja bi recimo najradije u tu tvoju scenu i situaciju radije ispijala neko dobro bijelo vino uz miris mora prije no rakiju.No si stavilia ili/ili.
Ma gledala me ova Iskrena nešto posle ručka, pa se mišljah da je načinjem ili da je ipak ostavimo za onu igru, Istina ili izazove kako sam mrzjela tu nazovi igru u društvo kad je obrnu. Ne zna se ko više laže
A uslov bi bio sad Istina za iskrenost pa se dobije i čašica iskrene
![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Ihaaaa otkad nisam tu igru igrala u društvo kad se napiju a sad kad bi je igrala ono pucala bi mi ona stvar za njihove i istine i laži i njihove jebene živote.Naročito u intime najradija bi da se poštedim toga. Ja bi bila trenutno sagovornik ka onaj robot Marvin iz autostoperskog.
Mislim jako je lijepo iskulirati iz piće sam.
U ovakvu scenu.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Hahahhaha a ništa ti slađe nema no da ispucaš "šaržer" na sve i svja
Da imam moć teleportacije, sad bi ti uz ovu scensku postavku donijela iz zamrzivača jedno vino verde. Slično bijelom samo eto zvuči zeleno
https://i.postimg.cc/rmWprtk8/20260408-133036-01.jpg
A ne umijemo mi, ne![]()
@extravaganca jesi to u bazen nesrećo
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ne![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hahahhah đavole.Ahahahhah na ovu vrućinu samo pivo.
E što uzeh sladoled to sami kosmos zna.
A viri tvoja kaktus tekila.
Ođe trojica u kafanu piju tekilu.
@BiTrAtE
@extravaganca
@zubizaretta
Moram viđet s nabvkom momci zajebani ste.
Ima tacno jedan prelaz u vremenskim prilikama gdje se sljiva vise ne moze od vrucine, e tu tekila ruke siri![]()
Podgoričani sve.
Ahahahha dobri sre vi ovaj lik je ladno stavio majones u koktel.
https://youtube.com/shorts/CIDfYXMKe...5OfbWQkhiLMe53
A ne. Majonezom se valja mazat' na plazu ko voli da pocrni)
Za koktel nolosej ali Rusi stavljaju majoneza na pizzu🫣
Dogovor kucu gradi![]()
Apsolutno ne želim da pocrnim želim cio dan na more da sjedim u kafanu i gledam more i uđem u vodu kad sunce krene da zalazi.
Aooo previše pišete ne može vas čovjek pratiti![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Probah neki liker od maline sa Zlatibora.
Prelijep. Nego sam se odvikla od (i zere) alkohola, posebno na ovu klimu.
Sad sam ušećerena.
Italijan i burbon vanila.
Je li ko skorije pio kakvu premijum šljivu koja odskače kvalitetom? Meni se baš dopada Milinčić i uvjek imam otvorenu bocu. Ali bih probao nešto u tom stilu, samo na višem nivou. Vidim ima ođe iskusnih ispijača žestine, pa da prvo pitam struku![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks