Osim Popovica, Vucetica i onoga kod mosta, ko radi auspuhe kod nas?
Možda je 10% šansa da će prihvatiti reklamaciju i dati novi set.
Osim Popovica, Vucetica i onoga kod mosta, ko radi auspuhe kod nas?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne dolazi mi do Tivta zbog pletenice.
Ja sam trazio isto nekog, da mi napravi nesto, ali po mogucnosti tig varovi i cijevi jer ospice dobijam kad vidim one sasa matic varove, ali taj zanat izgleda odumreo.
kad vidim one cijevi kao od kreveta od loze, i varove dje stoji okinuto pola elektrode bude mi lose
Ima taj neki rus u tivat, sergej zavarivac ili tako nesto, ali mi je crno da idem dolje
Last edited by Laz; 28-05-26 at 18:32.
Ahahahahahahaha i ovo su poceli da rade
Određeno zadržavanje osumnjičenima da su skidali katalizatore sa 24 rent-a-car vozila
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...t-a-car-vozila
Sent from my S25+ using Tapatalk
nisam no u opel rekord d, kupe, 2000 kubika :P
salu na stranu - meni su pojedini momenti enterijera (mada moram naglasiti da sam svega 2x na krace voznje boravio u autu) djelovali ko da su ih ukrali iz seat kordobe 1.4maxx s pocetka milenijuma - i to one klot suve sto nije imala bez klimu i podizace naprijed![]()
![]()
![]()
bas nedostojno vremena i narocito lose kad se uzme u obzir sa cime konkurencija ulijece na trziste
ovaj se jednina na potrosnju nije zalio (drugi placa)
a morali su platit rentiranje kola
a i, realno, morali su spustit cijenu kad su poceli da se pojavljuuju na kakv otpad svako malo, bilo je tu zavrtanja ruku![]()
Last edited by zrnojed2; 29-05-26 at 07:43.
James Tiberius Kirk
Svake godine ista prica
Građani ogorčeni jer nema registarskih tablica: MUP znao da ćemo se suočiti sa nedostatkom ali nije obavijestio javnost
https://radioskala.me/gradani-ogorce...estio-javnost/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nevjerovatno.
U šalter sali MUP-a Herceg Novi već mjesecima stoji naslagano pravo brdo od paketa novih tablica. Mislim da smo mi dole mirni narednih nekoliko godina - minimum
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Od šestog maja čekam tablice za motor.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Zna li se što je sa autodilerom, od juce mi ne radi?
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Aplikacija ne radi ni meni, a ni sajt.
jel se ova obustava trojica njegusi odnosi i na motore? pretpostavljam da odnosi.... no su malo precerali a i svakako se moglo drugacije organizovati
Vjerovatno i za bicikla...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks