Gdje mi je najjeftinije za uzet i sta mi je najjeftinije da uzmem da pokrijem krov od ostave?
10m2 je krov,nagib jedna voda,grede i letve cu promjenit isto.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
E bome ako ga nadjes da dodje castiga slobodno koliko god da ti trazi
Cim cuju da je malo posla kuliraju jer i sami znaju da ce morati doci 2-3 dana za redom, a nikakva para (kad su male povrsine)
Gdje mi je najjeftinije za uzet i sta mi je najjeftinije da uzmem da pokrijem krov od ostave?
10m2 je krov,nagib jedna voda,grede i letve cu promjenit isto.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Мајсторски. Овако нешто још не виђех.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vjerovatno ce se brzo raspasti, jer korijen podize tu zemlju.
Ja sam to radio sa sendvic panelima, isto na drvenu konstrukciju.
Panele uzmi u Tula Company Ulcinj, cista 10ka za ljude. Doatava na adresu, ja sam je doduse platio jer je HN u pitanju, ali ako si blizu mozda ide dzabe ili za neke manje pare.
Ja sam uzeo 4ku antracit, 21e/m˛.
Metar ti je sirina panela, a duzina maltene koliko oces. Oni ti isjeku duzinu i samo slazes.
Uzmi i zavrsne lajsne, da se pokrije panel naprijed i nazad.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Koliko se sad krece kvadrat roletne alu ?
Ako je duzina 3m a visina roletne 1,5m . Racunam da mora biti makar iz dva dijela
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Otprilike ta dimenzija, ne drži me za riječ, mislim da je 3,15m x 1,2-1,3m visine, ali u tri polja drug mi platio 580e. Alu, bijela boja. Ako ti to odgovara, šaljem ti broj čiče koji je radio. Ukrajinac, vrhunski lik, teško zbori naški, ali stara CCCP škola.Odgovoran i tačan sa rokovima
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
imas na Gintas kod onih sa spoljne strane do solitera sto prodaju vodovodni program (a vjv i na druga smjesta tipa Okov, Housemajstor...) da kupis dodatno cirjevo sa spojnicom
za dodatno osiguranje savjetujem da kupis i 2 selne sa leptir sarafom i stegnes da se nekad eto ne pocupa (a nece, bez jada se ne moze nabit)
i za dovod i za odvod imaju nastavna crijeva
*ovakve selne
![]()
Hvala puno bratski, svaka ti dala?
Forever young, i want to be forever young
E zaboravih, kaže mi jedan lik da crijevo tj taj poslednji dio dje izlazi voda se mora dići do pola visine mašine zbog pumpe šta ja znam, ima li to idje veze?
Forever young, i want to be forever young
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks