Zar nisu vratili Paulaner? U Central point jesu bez ako sam baš poludio.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Minhen mi uopšte nije jasan sa potezima prvo su izbacili Paulaner koji je bio bruka dobar i ubacili HB.Jedno vrijeme aj navikneš se na neka mjesta pa aj HB ali nije to to.A sad možda i prije veliku pauzu napravih sa Minhenom tri točilice na sve tri piše Alter iako u ponudi imaju nefiltrirano Nikšićko a to samo na kartu pića moš da vidiš.Kakvi su ovo "carevi" promovišu Alter ej sva sreća što ih nema u Nikšić a realno bi i propali.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Zar nisu vratili Paulaner? U Central point jesu bez ako sam baš poludio.
I kakve su ovo cijene, ovo biće slika od prije brat-bratu 2-3 godine![]()
0.5 Nikšićko 2.7 EUR ? U svaki Minhen da ja znam je bar 3.5 EUR, Stela takođe mislim da je skuplja bar 20-30 centi, ma i sve ostalo sa spiska, baš čudno
Sad provjerih Marineplatz i Beerport, drastično skuplji.
Braaavoo. Jeste, jeste.
Jesu različite to znam ali ovo je baš drastično, tj. ravno 30%. To je prvi Minhen onaj jel u City Kvartu, Bierhaus? Ne idem tamo nikako...
Jes preko puta city kvarta u drugu profesorsku.Možda zbog studentarije.
Zezam se ne znam što je ali znam da će sigurno i on da digne ovo su stare cijene.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
@BiTrAtE ja idem kad me navede kompas zbog druge rabote nikad ciljano.Kul mi je bilo kad je ubacio Kočin Paun ali zbog nikšićke pivare ga je vrv izbacio oni uslovljavaju za male pivare.Zapravo ovaj dio grada nikad ne bi otišla ciljano pa ni u Smesh koji mi je gotiva.Energetski mi je šit.
Evo za tebe.
Malo ste me momci sad oko cijena..bacih pogled na žestinu i jeger izgleda da su njemu sve cijene ispod svake od drugih Minhena a podosta mjesta u grad takve vrste.
Nikad nisam ni obraćala pažnju.
Znači pakao od mene... @BiTrAtE ali znam da voliš šljivu.ispitah čija je.
E da, i to ispita đe si ti u šoku od septembra mijenja cijene.Lets see.
Vinjak mu je cijena manja no u Tondo u Novi.
Kako @BiTrAtE imaš oko sokolovo.A ovo kako shvatih drži deset godina to je tek hit ako je tačno.Samo je rakije mjenjao mada ne piše ođe ni koja je dok ne pitaš.
Ni ja ne idem u taj dio grada no na ove cijene taman možda i počnem...
Sent from my 17PM using Tapatalk
Viđi pošto si me bacio u analize duguješ barem ovu šljivu da probaš.
Za 2.60
Hranu izbjegavaj ođe da ne idem u te vode sa spikom na ovu temu.Kuhinja im je zlo.
A menadžerka vješticaima najgori bičarski stajl na konobare kakva kučka sad se sjetih što sam između ostalog zaobilazila ovo mjesto.
Sad se ne zajebavam prvo moja omiljena čaša za rakiju (degustaciona) nikad ođe ni bilo đe do ove godine rakiju nisam ni pila.Ove godine sam zajebala sve prethodne.
Toliko je dobra (prije su držali Pevca) da sam poslije treće ostavila na dnu i zagrijala rukama zidove čaše da je baš baš osjetim na mirise.JBT kakva rapsodija mirisa!
Jedina mana što je na 45vol% spustih je đe joj u mirise i odgovara da se "otvori" na 42vol%.
![]()
Last edited by Bluemoon; 28-05-26 at 18:00.
Mislim baš treba rakiju da izbacim iz konzumacije jer mi je to jebeni posa.
Ako je ubacim u konzumaciju potpisala sam samoubojstvo.Što bi rekli Hrvati.
Rakija je majka!
Pivo k*cina
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Pakao jebeni pakao dok ih samo i gledaš zajedno.
On ledan ka led i pjeni a ona ledna i vrela.
Koji narod navukoh na tekilu...
Sent from my 17PM using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks