Ma samo da krenu što se kaže... Evo svaka šuša i maruša kineska napravi fold.
Za početak je to dovoljno.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Oce li praviti akciju 18 fold a 18 obican gratis kao samsung...
Naravno da ne
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ma samo da krenu što se kaže... Evo svaka šuša i maruša kineska napravi fold.
Za početak je to dovoljno.
Living on the EDGE side
Svaka šuša i maruša kineska napravila dobar fold.
Što bi se reklo probali. Neko ove godine, neko prije 3, neko prije 7 godina, neko nikad.
Naravno kada taj neko, napravi to će biti nikad viđeno do Sada![]()
Living on the EDGE side
Sebe nešto ne mogu da zamislim da ih koristim. Razumijem da je to za nekoga ko bi da u džepu nosi i telefon i tablet, ali većina ljudi nema potrebe za tim.
Ja skidam kapu samsungu i svaka im cast , ali mislim da su sa flip i fold modelom u debeli debeli minus . Od 10 ljudi koje znam barem 7 njih je imalo problema sa ekranom. Takodje u moje okruzenje vise niko nije kupio opet fold/flip nego se vratio na klasican dizajn … ali opet kazem skidam im kapu dolje jer su prvi krenuli i pokrenuli ostatak trzista.
Ne vjerujem da ce Apple briljirati sa tim modelom ali ajde … plus ce kostati boga oca
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Evo godinu flip nista
Nikad vise druge tel gledat necu, nema vece gospostine nego u dzep ima mjesta i za kljuceve, telefon, jedno moodo i ne bije te u kljucnu kost
Prije cigla
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ključeve držiš u isti džep sa telefonom?![]()
Kljuc od kola ali nema tu vise nesto sto moze grebat
Kucu dok je zivo ovo kucence od 60kg ispred ne zakljucavamo, ne znam ni dje su kljucevi od nje, po kolima nedje
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks