Da su znali ugari da ce nam to biti najznacajnija saobracajnica 150 godina kasnije mozda bi je i dodatno prosirili. Sreca pa je danas lakse graditi u ravnici nego probijati serpentine, inace dje bi nam bio kraj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A dje, eno jos dostavljaju dokumentaciju za objekte koje su gradili a kad istekne garanntni rok od stotinu godina. Ili setas po Lovcenu onim putem sto su radili i sto jos se nazire i ima formu. Ali vele da su i oni usporili malo, i njima bi mozda trebalo da asfaltiraju to jedno par godina
E svaki nam je posao ovakav
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne poštuje se definitivno. Danas koleginica šalje, najveći mogući autobus zakrčio saobraćaj
A jesu li se sjetili da dva odgovarajuća saobraćajna znaka stave dolje na Trojicu i gore ili su očekivali da svi šoferi čitaju portale?
Pa ni kaznu ne mogu nikom napisat ako nema saobr.znaka.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Realno, ima li ista ljepse nego provesti dio odmora na zaropeku iza stakla na pola puta izmedju Nevjeste Jadrana i oboda Lovcena, to se parom ne moze platiti, za sve ostalo postoji Mastercard. Sreca sto nam je industrija vodeca privredna grana inace, da stranci znaju sta mi mozemo da dopustimo bi se izvolila nasa domaca pamet da unaprijedi turizam u drugim, manje razvijenim sistemima.
Jesmo li spremni, otvaranje za koji dan...
Kakvo crno otvaranje, to je samo asfalt. Ima tu masu posla jos.
Slivnici, sahte, signalizacija, osvjetljenje i masu stosta.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Inace nocna smjena jedan tamic i 3 radnika zemlju bacaju.
Prodjoh jutros u 3.
E pakla...
Какви Угари (Мађари) црни...Краљевина Далмација која се у то вријеме простирала од јужних падина Велебита па све до мјеста гдје се данас налази онај мостић на барском шеталишту* је била аустријски дио монархије.
Дакле главни градови Задар и Беч, званични језик њемачки.
*дио од Куфина (граница Бара и Будве) до поменутог моста улазе у састав Аустрије након што Црна Гора ослобађа Бар 1876.Бока и Будва су биле швапски грунд још од 1897, уз прекид у пероду 1805-1815 када су ове области биле дио наполеонове Француске и једно двије године Црне Горе.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Strane delegacije se voze u S i V klasu, nemaju pojma kuda prolaze i ne ośecaju makadam.
Vise mi je stalo do nas no do njih.
Na terenu sve redovno…
https://www.instagram.com/reel/DYzYN...h6ZDI2andtaQ==
Prema tome, šta da ti kažem?
Hahahahah top
https://twitter.com/KonteZanovic/sta...386892657?s=20
Bice po snimku sigurno sve po asfaltom ali ne i zavrsnim slojem, iscrtavanjem traka i slično . Pa ce posle sezone raditi to vjerovatno .
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Prva kisa i ima da se camcima tuda vozi
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ali otvorene šahte koliko već godinu i kusur dana? Nemoš preteć normalno.
Bulevar Jaz Tivat, Obratite pažnju na kružne kako su izdignuti, pa se voziš kao na toboganu.
Zna li mi ko objasniti u čemu je fora?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ko nije probao da se vozi 4-5h tuda zbog par maloumnika ne zna sta je definicija dobroga provoda
Zato se u kola vazda ima voda i nesto slatko barem
tepali smo AustroUGARIMA - znamo vala toliko istorije da nas Madjari nijesu pokorili nijednom - mada iz ove perspektive vidim da je ispalo krivo
Pricalo se o zalivu i Njegusima - znamo ko jeste taj dio
on a more serious note - ja sam mislio da je "granica" bila oko Haj Nehaja, a ne do samoga Bara
Evo zasto kasne radovi BD TV
https://www.instagram.com/p/DYz_C1Bg...ZtdWRjZzlhMA==
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks