Zadnjih par mjeseci (ma i više) sam počeo da imam problema sa snom baš. Nemam ja problem uveče da zaspem, zaspem odmah ali se budim posle 2-2.30h max. Dakle ako zaspem oko ponoći budim se do 2.30h sigurno. I onda prevrtanje po krevetu do jedno 3.30h, opet onda zaspem do jedno 6h, pa onda neki polu-san do 7.30h, uglavnom ne znam skupim li 5h sveukupno.

Razloga za tako nešto nažalost ima brdo mada sumnjam najviše na alkohol, da mi on razbija san. Takođe, instagram i skrolovanje pred spavanje ubi, kažem sebi da neću da diram telefon 2 sata pred spavanje i džabe, nesvjesna radnja, sam sebe znam da fatam tako. Fizička neaktivnost takođe, sem što radim malo gimnastike, sklekove i sa bućicama doma (doduše skoro svaki dan), ništa ozbiljnije se ne trošim (mada nikad bolje na vagu nisam izgledao u poslednjih 7-8 godina, disciplinovan sam sa hranom prilično)

Batalit alkohol jedno 15 dana, počet u teretanu, pješačit svaki dan po barem 5 sati i vjerovatno je problem riješen, znam ja to no zapni majčin sine...