@Bluemoon виђех сад ово и сјетих се тебе.
![]()
Zaspah u 11 poslije ko zna koliko vremena probudih se u 4 i po i gledam kolegu koji veli eto opet zaspah u 3 osjećam se ko pijan bez rakije.A ja pitam pa što u 3 veli ža' mi zaspati.Znam taj osjećaj.
Ali,snovi... sa snovima imam "problem" što su toliko živi i nestvarno stvarni.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
@Bluemoon виђех сад ово и сјетих се тебе.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vazda li me se ljudi po dobrom sjete.
A makse bolan tačno mi dođe da se roknem koliko me muči i koliko je volim.Tu prokletu insomniju.
Ko izmisli spavanje.
Koliko već dugo "ne spavaš", Blue?![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Neđe sad da rečem da je kritično bilo ono oko korone.Iskreno ne mogu da zaboravim treću smjenu za vrijeme korone kad su ulice bile kompletno prazne niđe nije bilo nikoga a ja sam nekako zakučila dozvolu da se krećem kroz grad.
Što je najgore kad ti se nešto u trenutku dešava ti su u fulu staložen ali onda krene naknadno da te proganja.
Vrijeme prije i poslije foruma, da...
Welcome to the club![]()
Pročitah ovo od Vladimira Kaminera.
Jedva sam čekala tu knjigu da dobijem no kad pročitah ovo.
I tvrdim da je ovo jedan od boljih snimaka na planeti.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 13-09-25 at 22:47.
Šta čoek da radi kad se probudi u 3am? Niđe nisi prispio, ni tamo ni 'vamo.
Stras' Bož'a...
Ovaj video tako opušta dok ne upali Fapa, nešto kao ASMR
Plus, naučite kako se vozi FAP 13
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Jel prilikom pada pritiska vazduha on nema sistem da ima blokadu nego on ide kao da izbača iz brzine. Njega znači samo vazduh, dok ima vazduha preko četri atmosfere može da ustavi.
Ja ovo nisam znao. A čovjek priča baš nekako uspavljujuće. Tako da ne znam o čemu pričaš. Liku je svejedno kako stoji mjenjač, on je car.
Auh, zbilja, nisam na to ni pomislio, praštaj. Onda nemoj gledat ovaj video o Fapu!
Zadnjih par mjeseci (ma i više) sam počeo da imam problema sa snom baš. Nemam ja problem uveče da zaspem, zaspem odmah ali se budim posle 2-2.30h max. Dakle ako zaspem oko ponoći budim se do 2.30h sigurno. I onda prevrtanje po krevetu do jedno 3.30h, opet onda zaspem do jedno 6h, pa onda neki polu-san do 7.30h, uglavnom ne znam skupim li 5h sveukupno.
Razloga za tako nešto nažalost ima brdo mada sumnjam najviše na alkohol, da mi on razbija san. Takođe, instagram i skrolovanje pred spavanje ubi, kažem sebi da neću da diram telefon 2 sata pred spavanje i džabe, nesvjesna radnja, sam sebe znam da fatam tako. Fizička neaktivnost takođe, sem što radim malo gimnastike, sklekove i sa bućicama doma (doduše skoro svaki dan), ništa ozbiljnije se ne trošim (mada nikad bolje na vagu nisam izgledao u poslednjih 7-8 godina, disciplinovan sam sa hranom prilično)
Batalit alkohol jedno 15 dana, počet u teretanu, pješačit svaki dan po barem 5 sati i vjerovatno je problem riješen, znam ja to no zapni majčin sine...
Godine mićo
Organizam drugacije reaguje... sve se to lako moze regulisati uz regulisanje navika.
Znas i sam sto i kako
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
A ne mislim da je do godina (imam 37), do prošle je sve bilo ok, nego sam imao poslednje godinu dana nekog stresa dosta pa u kombinaciji sa ostalim stvarima rezultiralo da dosta lošije spavam.
Stres je po meni broj 1 za vecinu problema, desavalo se, polusan citavu noc, onda sledeci dan nikud. Ali moram reci da sam def se pozdravio sa alkoholom nekim vecim, do prije 3-4 god petak se zavrsi pivom, pa se nastavi uvece, pa radnim danima, ostane se do kasno, sve se poremeti, bio bih onda budan nocima, a preko dana dusa spava...
Malo zdravije navike, malo setnje, djeca da nas izmore, vjeruj u koliko dodirnem jastuk prekid, dva puta se okrenem, do 6:45![]()
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ja sam pocinuo od kad sam izbacio alkohol. Za 9 mjeseci 3 puta i to dvije svadbe i rodjenje djeteta. I to bas umjereno, cisto da ispostujem.
Jer stvarno nisam imao granica. Niti ih sad imam. Ne pamtim kad sam popio ono 4/5 piva i kuci da idem. Ne umijem ka' normalan co'ek.To su bile pjanke po 24h. Uzas.
Od kad sam ga izbacio lijezem u 23:00h, budim se u 06:00h. Cijeli dan ka' momak, ne zahvali snage u toku dana a radim od zraka do mraka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Godine momci, godine
Radio si to i sa 25 pa si posle ta 24h pitao ima li neđe još![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks