Ideja jeste dobra,mada meni licno ne odgovara,ali sta da se radi.
Godinama koristim taj put,zadnjih par mjeseci jedno 4 puta sedmicno.
Mislim da najvecu guzvu stvaraju turisti.
A ujutru cu I vidjeti da li je uopste postavljen znak zabrane,ne bih se iznenadio da nije..
Imace,nidje nema znaka da sleperi ne mogu proci,u zadnje mjesec sam dva sreo kod skretanja za Gorazdu,navigacija im pokazuje put za Podgoricu.
I u Novi je bila gužva u subotu ali se iznenadih jer sam išla do plave trojke na kraj šetališta u Igalo da su zatvorili ulicu neđe kod nove faze jel moguće da je zbog toga?
EDIT:
Za Albance pošto oni dominiraju izgleda u tranzit trasi CG još se ponašaju bahato no koment.Viđela bi da se mi tamo tako ponašamo ka oni ođe ali ova država mazi sve strance po mudah.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 24-05-26 at 23:46.
Tivat se sprema za Samit EU – Zapadni Balkan - Opština Tivat https://opstinativat.me/tivat-se-spr...apadni-balkan/
Strogo izbjegavati cak I tranzit kroz Tivat te dane, isto kao I granicne prelaze koji gravitiraju zalivu. Kolaps u najavi.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ljepote, sto ce biti veselo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ZABRANJUJE SE saobraćaj svih kategorija vozila, u periodu od 25. maja do 15. oktobra 2026. godine, svakodnevno na sljedećim dionicama regionalnih puteva:
• R-1, od mjesta Krstac (raskrsnica sa R-25), opština Cetinje, do mjesta Trojica (raskrsnica sa M-1), opština Kotor, iz smjera Njeguša ka Kotoru, u vremenu od 08.00 do 15.00 časova;
• R-1, od mjesta Trojica (raskrsnica sa M-1), opština Kotor, ka mjestu Krstac (raskrsnica sa R-25), opština Cetinje, iz smjera Kotora ka Njegušima, u vremenu od 14.00 do 19.00 časova;
• R-25.1, dionica Međuvršje – Lovćen, od parking prostora do Mauzoleja, u oba smjera.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Aha, to sve objašnjava.
Koji tačno ugostitelji?
U Feral sam otišla bukvalno pred zatvaranje kuhinje (deset uveče) na riblju čorbu nadajući se razmicanju jedva jedan sto nađoh.U Plavu Trojku odoh na kafu đe nikad u ovo vrijeme nije gužva cijela neka grupa (mislim da su Njemci) i tu nađoh jedva sto.E sad znala sam otići do Jedrenjaka ovog puta nisam.
Moj utisak da u odnosu na prošlu godinu je Novi u ovo vrijeme krcatiji turistima.
E da, pričasmo o Izraelcima u priči sa ovim vlasnikom iz Zvona iz Plužina njemu su gosti gotovo 50% iz Izraela nagli je pad.Inače, za onu priču kakvi su gosti veli neuredni dozlaboga što na stolu što ispod stola završi a ono cenjkanje im je valjda u tradiciji.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ma vise se, da prostis, sprdam sa ugostiljima koji su uvijek nezadovoljni.U CG sam evo skoro 30 godina, nikada Boka nije bila punija (a pogotovo Novi) u ovo doba godine nego ovog maja i to turista sa svih strana (Ex Yu, Skandinavci, UK, US, FR, sve i svako redom).
Sto se tice Izraelaca... Poceli su ponovo full letovi, koliko ove sedmice imamo cak 21 let u toku sedmice direkt Tel Aviv > Tivat.Ne brinu oni mene kao turisti, lagano je to, ali cinjenica da pokupovase podosta zemljista po sjeveru je vec zabrinjavajuca...
Ne zna se ko se vise zali, poljoprivrednici/stocari ili ugostitelji, a ne zna se kome je bolje istovremeno.
Ne znam ko kupuje po sjeveru al znam da ovo malo postenog naseg naroda sigurno ne kupuje, eno se ne moze naci ispod 10-11e m2 u selima koja su Bogu iza nogu i dje vise nema zive duse, al ocigledno to neko kupuje kad prolazi
Krenula sezona i u srpskim medijima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ovo je ona ista ajkula no sad provalili da je macka
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja jesam i odustao jer je bilo nemoguce naci ista, bila je opcija da se izdaje po Jezerima i Gornjoj Bukovici al mi to nije to, mi imamo svoje u Uskocima al je to duga prica, gledao sam po Moraci i na kraju po citavoj sjeveru, nista se nije moglo naci ispod ove cijene sto napisah, jeftiniji su bili jedino placevi po 30-40k+ m2 al najedno da se uzme sve, nemam ja te paruljine tolke![]()
Jel ovo svudje po Kotoru
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks