Vidji u Kvantex, obicno su povoljniji a i garancija vazi kod njih.
Vidji u Kvantex, obicno su povoljniji a i garancija vazi kod njih.
Kad sam vjesanje radio, ulazim u Bolex, dajem saobracajnu i brat mi izbaca sledece:
4 gola amortizera marke Magnum(Poljski krs, ni na daciju ih ne bi vozio, snj klasa) 700 eura.
Samo sam rekao vazi...Malo sam istrazio i iscimao se, za 800 eura sam kupio sva 4 Kyb sport amortizera, sve 4 corteco solje amortizera, zastite za prasinu, gumena lezista za sve 4 opruge, odbojnici, mts technik nize opruge, krajevi spona.
Znaci u boleks su ladno htjeli da me osisaju za dobrih 400 eura.
Pola stvari sam u Kvantex uzeo, pola onlajn...
(kvantex stvarno svaki put ispostuje i sa popustom i sa rokom isporuke)
Mozda sam tezak grajanin, ali stvarno ne volim da prave budalu od mene.
Last edited by Laz; 22-05-26 at 22:42.
Drugu za neku Mazdu plivajuci u Monteparts 900+ bio, u Kvantex 600+. Isti model, isti proizvodjac.
Kvantex je uvjek korektan da vrate zamjene dio plus sta god treba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
kod koga da ažuriram mape na renault captur?
Može li neko dati preporuku za servis Range Rovera u Pg i u regionu?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by nicholas; 23-05-26 at 19:12.
Likos
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Zdravo svima!
Posto smo na ovom forumu već neko vrijeme i zaista nismo mogli da ostanemo imuni na ovoliku količinu lijepih rijeci. Iako nam je ovo prvi zvanični post (odgovor) na forumu, osećamo se kao da smo među prijateljima.
Prije svega, veliko hvala na poverenju i preporukama. Naš cilj je uvek bio da pružimo korektnu uslugu i kvalitetne djelove, ali ovakve pohvale od ljudi koji se zaista razumeju u mehaniku nam znače više od bilo kakve reklame.
Takođe, moram da istaknem da je saradnja sa članovima ovog foruma zaista fantastična. Rijetkost je sresti ovako kulturnu ekipu, punu razumjevanja i tehničkog znanja. Pravo je zadovoljstvo raditi sa ljudima koji cijene trud i profesionalizam, a mi ćemo se truditi da tu saradnju i popuste koje imate opravdamo i u budućnosti.
Tu smo za vas za sva pitanja, savete ili upite oko djelova.
Srdačan pozdrav za cijelu ekipu sa foruma
AdO_pG, bole_j, citizen pg..., crane_operator, darko cfc, Don Danilo, extravaganca, forways, guvarana, hercules, izcuca, joni, Jovanavalic, kaemSe, kikiriki, Laz, LUKA!, mexiko, mika123, miovrag, Mladjo, mrgo, mur3633, NetworkMaster, no-mercy, pedja65, retype_htc, Shadow'91, skodilak, skostic, stefke, suponik, TAKUMI
Da li planirate otvaranje prodavnice u PG?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ništa im nije sveto.
Svijet je ovaj tiranin tiraninu.
Prvi potpuno električni Ferrari. Luce.
https://x.com/ElectrekCo/status/2059004073483862381
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
330+ miles of range, znaci 550 km, ali pazi, 330 PLUS.
A ne no bidoooooon. Pa u Ringu ful gas ne moze ni 50.
Prema tome, šta da ti kažem?
Na stranu struja, al je grdan za medalju
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Doc Emmett Brown, lično.
![]()
Ostavio kod majstora za klime,lezaj od kompresora remenice . Kaze da nije siguran da ce rijesiti problem,al da pokusamo uzmi ili ostavi. 50e cu dobiti ili izgoreti.
Kaze moze lako biti da je kompresor ,i kaze zamjena preporučuje nov jer sa starim ne znas dal ce raditi 1 mjesec ili naredne nekoliko godina
I sto je zanimljivo,zamjenu ne radi kompresora na odredjenu vag grupacijushow
Evo danas ce zamijeniti lezaj,da vidimo
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Interesatan tekst za kineske automobile
https://www.automobili.ba/kineski-au...rije-kupovine/
Evo cisto da javim, kod brace u Kvantex porucene obije Corteco stope ...
Prva 59 eura, druga 64 eura...
Znaci oko 125eura obije stope, sto je tacno duplo jeftinije od ovog sto je Takumi postavio.
I monteparts ima istu ovu ludacku cijenu koju je takumi postavio...
Znaci nevjerovatna razlika u cijeni...
E ajmo sad jel kvalitet dijela kod takumija,next ,cekovic ,castela isti? Iako pise ista marka... sve identicno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne, kod takumija je bolji iako je isti proizvodjač i uvoznik npr..
Nisam ja mislio da krivim nikoga, jer cijenu koju je takumi dao izbaca i monteparts...
Ovo iz Kvantexa je cijena s forumaskim popustom i jeftinija je nego i na onlajn sajtove...
Nego i bez popusta bi razlika bila blizu 100 eura, to mi nije jasno...Bolex me je isto sisao 2-3 puta...
Jednom zadnje pakne platih 90e, inace su 40-50 svuda
Iz tog razloga mi je nejasno nase trziste i radnje...Kapiram da se mora zaradit, ali 100% veca cijena brate ne ide
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks