Kao kroz maglu se sjećam izraza hošaf. Doduše, nikad nisam volio kompot.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Daleko u neistraženim zaleđima jedne zabačene oblasti zapadnog spiralnog kraka Galaksije nalazi se maleno, neugledno, žuto sunce. Na orbiti oko njega, na rastojanju od približno devedeset sedam miliona milja, nalazi se beznačajna plavozelena planeta čiji su stanovnici, koji su nastali od majmuna, toliko primitivni da još smatraju digitalne ručne časovnike strašno zgodnom idejom. Ta planeta ima ili, da budemo precizni, imala je jedan problem, koji se može ovako opisati: većina njenih stanovnika bila je uglavnom nesrećna. Kao rešenje ovog problema predlagane su mnoge stvari, ali sve su uglavnom bile povezane s kretanjem nekakvih malenih, zelenih komada hartije, a to je zaista čudno, jer ti mali, zeleni komadi hartije nisu i sami bili nesrećni.
Kako se nabucah pite sa bundevom,preeeDoBra je!
...
ona kisa juce me ucinila pametnom pa sam danas odjednom odradila sredjivanje kuce i kupanje, mrezica je radila, mirna sam do sledece nedelje
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja to tek u 23h, posle boljeg zivota
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ogromnu većinu neđelja svog života sam proveo daleko od doma. Tako mi se dalo.
Zato ih umijem cijenit najdragocjenije što postoji.
Tradicionalni pasulj iz kraja moje majke (Pusta reka), neobično se sprema, i nije baš lak. A savršen, neponovljiv. Za 12 ljudi danas, voljenih.
Ponekoga neće bit tu. Po prvi put.
A zapravo, bićemo svi. Kao i vazda
Bogu hvala, ovakav pasulj bez ovakvog hleba ne ide.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Nikad
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pidžejs foreva!
Tebe već mogu zamisliti u pidžami.
Ja bih najradje ljeti go skroz,ali me frka malo od pauka...iako se ne vide,tu su oni.
...
There are currently 14 users browsing this thread. (1 members and 13 guests)
Bookmarks