nothing comes from violence and nothing ever could
Cek ovo je ovo novo najbezbjednije i najbolje sto su pustili u rad??? daaamn
Jeste nova poluobilaznica
![]()
Da mi je znat sto su cinjele te 2 sinoc
veselo, sad krecem put tamo na svadbu neku...
da li da obrcem preko glave zete ili dako puste kroz sat vremena?
Zemlja bezakonja postasmo
Saobracajna kultura je dosla da je nema vise
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Odje nema nikakve kulture, ne samo u saobracaju
Ođe ti treba šesto čulo pored svih čula izgleda da preživiš od ovakvih idiota.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nije tema, al vozim se liftom i na usput me zaustavi djed sa 2 unuke 8, 10 godina, otvaraju se vrata, ja rekoh Dobar dan, oni nista. Silazimo, stajemo na prizemlje, ja Dovidjenja, oni nista.
3 generacije, dobri moji
E ne znam sta je sa glavama, al bar u posledne vrijeme dje god odem i sjednem, normalni ljudi.
sem po optikama u centru, sta je ono za ime gospoda
Hahahaah gospode boze.
Tako je meni uletjela u mesaru zena i taman da zausti, ovaj momak joj pokaza mene 😆
ali taj hod s vrata do rashladne, osvojila!
Moji su nekako svarili da svakom u ulaz, reču dobar dan/jutro/veče. Znali ga ili ne poznavali. Nije im bilo lako objasnit zašto kad smo na selo i prođemo pored nekog obavezno rečeš dobar dan. "A ko je ovo?" Reko:"Ne znam ali je stariji i ti prvi nazoveš dobar dan. Takođe, očekuj da te pitaju čiji si. Odgovori, znaće ti sve pretke do unedogled.Nemoj se čudit što će ih bolje nabrojati no ja".
U grad je to neprimjenjivo (osim kroz Staru Varoš ili neko naselje đe ljudi još sjede po dvorištima). Čujem ja davno info kako mi pok. Bao fali đecu, "kako su vaspitani." Okle, reko, on zna kad se ne družimo. Vele, oni mu nazovu dobar dan ili jutro svaki put kad prođu, a on, laka mu crna zemlja po cijeli dan na stolicu ispred salona, moja đeca tu svaki dan prođu bar 6-7 puta dnevno i svaki put mu se jave i njemu to bilo dovoljno da ih zgotivi. Valjda, danas starijima, pali standardi i dovoljno je da ti se dijete javi pa da rečeš :kako je vaspitan.
Mada, mislim da je to,po tom pitanju, gotovo. U budućnosti, dobro je ako ne udari u neku banderu dok ide pognute glave zabijene u tel. a kamoli da pogleda u nekog ko prolazi pored njega
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Mom sinu je prva riječ bila hvala jer kad smo bili u Igalo imao je oko 2 godine u kolicima i stalno nam neko otvori vrata i kažem hvala ne znam što ovo ispričah sem da se model prenosi sa roditelja.A sad si me podsjetila na scenu kad smo na parking bili kod Lakovića jedan mali baci papir od čokolade i ja kažem srećo imaš kantu blizu a sa sinom sam bila 3 godine je imao i on uze papir i baci to sam ih baš učila pojavi se majka ovoga i veli što je problem.I zgužva praznu paklicu cigara baci na pod veli nek i ovo tvoj sin pokupi.Znači scena horor.Ako vam se ođe ne sviđa selite se.
Reko suzdržavam se da ti zavalim jednu šamarčinu proradi u meni Balkan suzdržani doduše.
A đe ova država je faking hell.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Podjosmo u off ali stoka ne moze drugacije djecu da vaspita bez da budu stoka..
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne znam koliko je tacno...
Screenshot sa insta... Jel ovo onaj sto je svako malo u vijestima
Sent from my BKQ-N49 using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks