Okolnosti...odradjen wo koji je bio po rasporedu sjutra,umoran,ipak 9,5/10
Zato sjutra jedva čekam na Goricu![]()
11/10
I've Got The Power
...
Okolnosti...odradjen wo koji je bio po rasporedu sjutra,umoran,ipak 9,5/10
Zato sjutra jedva čekam na Goricu![]()
...
Čitajući studije svih vrsta dođoh i do te da treniranje, pogotovo jako treniranje, nije zdravo kad se spava 6 i manje sati.
Tako da ono treniranje a jedva se na oči gleda samo poceva kortizol. A znamo da je konstantno visok kortizol baš problematičan.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Pa ima smisla, pošto jako treniranje (mada je ovo relativno jer nekome je jak trening da uradi 30 sklekova, a nekome da uradi 300 sklekova) koje podrazumijeva totalni izlazak iz zone komfora zna da poveća kortizol, pogotovo ako se čovjek ne oporavi između treninga.
A loš san dokazano povećava kortizol.
Ne daj bože ako imaš još neki izvor stresa, npr. na poslu ili u kući, ili si dužan nekome pare, to je onda recept za endokrini kolaps.![]()
Sate sate sate
Malko manje sna nego inače,ali ipak 10/10![]()
...
15/10
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo nije za mene vec za paskita
ja sam pojela palacinke
Moram veze hvatat da se postave nove sprave na vrh Gorice,one improvizovane su u fazi raspadanja,iako se moze odradit solidan trening.
Inače off topic,ali vezano za Goricu,zašto glavni glad ili neko Ministarstvo ne uposli te svoje partijske poslušnike da malo oplemene Goricu,posade i očiste šiblje,postave kamere i fino da u smjenama šef to obidje,vidi je li sve ok,itd.
Bajka,da,zab da Gorica nija u Slo no kod nas.
...
Pa zar nema tamo osim onih starih sprava i one neke nove metalne koje su postavili prije nedje 3,4 god?
A što se tiče oplemenjivanja Gorice, radi se upravo suprotno. Jer iz godine u godinu sve više se gradi kuća i zgrada na obodima Gorice, a neki bi da grade i na Goricu, ali se ljudi bune i ove neke nevladine organizacije za očuvanje Gorice
Zbog toga imaš svake godine podmetnute požare, da svo to drveće vremenom potpuno uništi i da onda više nema ko da se buni kad nestanu sva drveća. Nakon toga će ti polako počet zgrade, tuneli itd. po Gorici, pazi što ti kažem.
Nema novih nikakvih,pored ovih improvizovanovih vratila i razboja,ima metalnih konstrukcija,ali je to prastaro,a ne novo...bolje je opremljen svaki park za street wo.
Kamere treba postavit i zbog bolesnika,piromana,plaćenika,a i radi djevojaka,žena,da mogu sasvim same šetat a da ne strepe hoće li kakva budala da im diše za vrat,pogotovo sad kad otopli,tamo se više ide predveče.
No teško je ovim budalama da postave kamere i da odrede nekoliko ljudi da se brinu isključivo za Goricu,više im odgovara da takvi dupelisci lade jajca na ta peći.
...
imas rendzere https://www.auzp.me/rendzeri/ i u kontaktima dezurni broj da prijavis sve nepravilnosti
za sprave vec nisam sigurna.
sto se tice pozara i gradnje, zaboravili ste jedini genijalni predlog marka milacica koji je prihvacen
Rendzere sam vidio samo jednom,i to oko 16h i nijednom više,neko granje su valjda posjekli malo,i ...trt.
...
Pa kreni, bolje ces ti to, ionako si u snagU
Šta da krenem,da postavljam kamere,uredjujem šiblje koje je puno zmija i obilazim 2,3 x dnevno da vidim je li koji debilčić bačio pikavac...?
Znači posao za 4,5 ljudi koji bleje bzvz u nekoj kancelariji,a Gorica bi se spasila,no kome to pričat.
Ja za sprave zovem u ponedeljak,to je jedino što ja mogu da uradim.
...
Za sve treba odobrenje, pa i za kamere, a i za sprave. Agencija ti sprave sig placat nece.
a i za kamere treba njima neko da odobri na vise strana. Kad bi sve bilo tako jednostavno, sami bi, ne?
super je gorica kakva je bila.
Jedan od najljepsih parkova i stabala su spalili. Sjecam se kakva je to šuma bila gore, stabla preko 20 m. I dan danas niko nije odgovarao za devastaciju tog mjesta. Treba samo biti uporan i ponovo saditi na ta opožarena mjesta. Mislim da je gradjavinska mafija direktno ukljucena u devastaciju parka Gorica naravno u sprezi sa partijama.
Viđeh neđe ranije neko izbacio sliku Gorice prije jedno pedesetak godina, možda i jače. Niđe nijednoga drveta, a slika sa gomilom ljudi. Stotine njih, možda i preko iljadu. Valjda slikano na dan kad je bila akcija pošumljavanja. Kao jedna generacija riješila da nešto napravi za naredne, jer je masu vremena trebalo da prođe od dana pošumljavanja do dana kada je Gorica postala brdo pokriveno drvećem. Mi krupnim koracima idemo u suprotnom smjeru.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Iako vanredni,perfektan wo...čudo je san!
...
Ja sam počeo svake nedelje po 2 treninga, jedan kondicioni, a jedan trening snage, čisto da malo smanjim ovaj stomak.
Danas:
Vratilo x50
Razboj x70
Sklekovi x50
A kakav ćeš kondicioni...?
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks