I dalje policajci valjaju tel, ovi demokratski policajci
nothing comes from violence and nothing ever could
A kako bi slogan bio? Jer ova jaja imaju karakter , nisu sa farme .. ona moraju da dominiraju trzistem...
Domaće do jaja je sve?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Žuto i bElo 2in1
Ako isporučujemo u Porto.
A ovo što zbrčkamo za potenciju jednostavno Kokot.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A mozda angazovati nekog iz vlade za promo no njima jaja idu na okohahahahahah
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Za njih posebna etiketa za ovo sredstvo za potenciju kako Kokot zaskače kokota etiketa nekad prodaje robu🤌
Ahahahaha dobra ideja.
Originalna.
Imamo li centar za patente da sve ovo patentiramo.
Ili moramo Britance da molimo pošto nam oni uvode standardizacije.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ja treba da izbjegavam ova porodicna okupljanja, kad ne znaju sto ce da pricaju odmah sam ja tema "kad cu da se zenim, sto ne vidis ovu, onu, vrijeme ti je"
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
I šta im ti kažeš?
"Ne mogu, nije forumašica - ne poznaje me..." :P
Ranije sam se obasnjavao, sad samo slusam i klimam glavom
Ali koliko su ovi stariji ljudi zaostali, pakao. Oni su ostali u onom vremenu prije 40-45 godina kad su se oni zenili
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja sam raščistila sa cijelom familijom.Nisađ ih birala, dovoljno.
Ви сте се "отуђили".
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
tako ti je isto jedan tata istripovao da sin mora da se ozeni do 29. i sve mu visio nad glavom, pritiskao, a ovaj uziva ko ti. Tako ti prodjose godine, tata odustao, sin nasao neku u usa, porodicne konekcije i ove mreze cuda cine, doveo je odje, prosle god se uzeli, preslatki su.
Lagano, imas kad.
nothing comes from violence and nothing ever could
S nekima sam se "otuđila" hahahha kakva riječ nikad nismo ni bili bliski a ovi sa kojima sam "raščistila" sam ih oćerala dođavola jer su sebi dali previše slobode ka ista smo krv.Jes pa treba krv da mi piješ.
Ovi iz Njemačke tek kad mi dođu doma kod mojih dobijem alergijske reakcije.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Kakav ludak
Isto ovo sam ja pomislio, ali nije moja misao, plus on to bolje objašnjava, kako se i u tako velikoj zemlji to nađe...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
To sto je mladunce je samo gore po covjeka jer prilikom uboda isporuci sav otrov u zrtvu. Ne zna da dozira otrov kao odrasli poskok. Po njegovim rijecima ne maltretira nego pokazuje ljudima da nema potrebe da se plase zmija, nego da ih zaobidju kad ih sretnu jer je sad njihova "sezona" kad izlaze na povrsinu.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks