Олош.
@AL no1
https://x.com/i/status/2055260183668924860
Олош.
@AL no1
https://x.com/i/status/2055260183668924860
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
@NetworkMaster provališe nas za jaja a nismo se ni realizovali.🤌
https://www.cdm.me/ekonomija/inspekc...i-u-podgorici/
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 15-05-26 at 20:40.
Ja ne znam ko se više pali na Dajkove izjave. I g. Kneževića, i sl.
Nego bi baš trebalo da ćera do kraja (a kraj je kad baš postane nebitan, kad očisti primalice na nj od njih samih).
Samo fali jos da BS reaguje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Marko Milacic tip politicara.
Samo je isturen trenutno ispred onih ciji su glasaci ocajni, pa ga jos uvijek i oni ne dizu na na sprdnju.
Najjace kad rekao Mujovicu da se vrati kablovima (tako nekako), a njegovu trogodisnju diplomu koju jedva stece za pet godina bas Mujovic potpisao.
Cemu li bi se taj suvi intelekt tek mogao vratiti...
Teško da je Markov tip političara pošto cijela Crna Gora zna žešće jegove ispade.Kao onaj performans kad je palil NATO zastavu i slične idiotiizme.Milqčić je u rangu Dajkovića.A bili su i drugari.
Zirojević je imao neki nivo...ovo sa testisteron balonon čak ukazuje kako bi nešto a ne zna što Krapiviću.Više je lik idem linijom manjeg otpora Marko je ono se ponaša baš ka divljak ali samo za performans za svoju publiku.Sječe vene i tako.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ne znam koliko puta treba da ponovim da je sadašnji saziv parlamenta zastiđe sa svake strane. I ne samo sadašnji. Nekad je svaka opcija imala ljude koji su i pametni, i rječiti, i obrazovani, i sposobni da saopšte i brane svoje ili partijske stavove. I to je bilo vidljivo svima, uključujući i one koji se ne slažu sa tim njihovim stavovima. Bilo ih je i u dps-u, i u sdp-u, i u snp-u, i u narodnoj stranci, i u liberalnom savezu... Danas u prosjeku sve retard do retarda, u najboljem slučaju malokrvni i bezlični bacači floskula.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da samo što je tako u politici globalno.Ljudski mozak je došao do granice tolike otuposti da mu samo takve pojave plijeni pažnju.Pa neće političari ići na procenat iole više ljudi mozga koji zna za drugačije.Tako je i sa medijima.
Globalno homo sapiens je postao prosto potrošački idiot.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Vise brine nedostatak americkog ambasadora u CG, a i regionu od stanja u CG parlamentu. No valjda u nekom realnom vremenu dodjemo pod EU starateljstvo prije nego sto se osjeti nedostatak americkog prisustva u ovdasnjoj krcmi.
Sto se tice saziva parlamenta, jesu bili reciti i daleko bolje obrazovani uz neke norme ponasanja iz SFRJ od sadasnje ekipe iz Milolenda ali i to su ti bile vedete demokratije izvucene iz raznoraznih organa Saveza komunista i pripadajucih mu OURa. Imamo neku tuznu sudbinu da nam zivot demantuje rijeci koje izgovorimo. Kod nekih drugih naroda ti lupinzi ne bi prosli. U Beogradu i dan danas imas jednog lika koji non stop blebece o kapitalizmu/demokratiji, a do 1989 predavao je marksizam i sa istim kvalitetno terorisao studente. Takvi u Berlinu su vec 1990 zavrsili na taksi, sudoperu ili slicnim poslovima.
Polinezija gospodo.
Slovenija u top 10 najprosperitetnijih zemalja na svijetu, zajedno sa Skandinavijom, Beneluksom i Švajcarskom.
Jel realno da smo mi nekad bili sa ovima u istoj državi. I da ništa od njih ne pokupismo.
https://bankar.me/clanci/najprosperi...odecih-mjesta/
Propašće kad se otcepe bečki konjušari... Sjetiće se stariji ove izjave. Vidim propadoše, greote...
Tko leti, vrijedi...
Nedje sam od nekoga cuo da je jako bitno ko te okruzuje, zbog prosperiteta. Njima su komsije Italijani i Austrougari, nama Srbi, Albanci, Bosanci, sve je jasno
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 16-05-26 at 09:45.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks