Jel ima igdje mapa svih manastira u Crnoj Gori vidim samo nekoliko se pojavljuje na ovim vodičima za strance a Ostrog najviše.
https://montenegro-for.me/2016/02/5-...in-montenegro/
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
E sto bi ti rekli novi Podgoricani a toga ima samo kod nas...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jel ima igdje mapa svih manastira u Crnoj Gori vidim samo nekoliko se pojavljuje na ovim vodičima za strance a Ostrog najviše.
https://montenegro-for.me/2016/02/5-...in-montenegro/
Oćeš bogu da se predaš![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zabrinjavajuce
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Došlo mi je da obiđem neke manje poznate manastire a razloge ću sačuvati za sebe a vas dvojica pokrenite vašu bujnu maštu možete vi bolje.Kako su se odma ukočoperili vidi se ko su mi glavni vinovnici grijeha među smrtnike.
Ma nervira me što TO ne napravi jednu takvu mapu nisam ni znala za neke.Priroda, arhitektura, zabiti i vrleti.Samo se promovišu popularna mjesta kao top 5 top deset.Ipak su za manastire birali sam izolacioni zone od ljudi.Ne vjerujem da će ljudi da nagrnu tu ali eto da ima mapa jel im to toliko teško.
Ima mapa, kupovao sam ja i to sasvim slučajno, negdje na štandu ili slično. Imam je kući, super je mapa (format klasičnih mapa koje se prelome i spakuju) i ima puno manastira za koje nisam ni znao ni čuo.
Najbolje da mejlom kontaktiraš Mitropoliju ili pođeš do Svetigore u Karađorđevoj ulici, oni će znati gdje ima da se kupi (a možda ima baš kod njih).
Malo istražih viđeh da je Gondor produkcija imala ozbiljan projekat vezano za izradu takve mape da nije to ta mapa?
Rekoše mi da ima i u Pošti da se uzme ako ima radije bi tamo.Mislim bliže mi je da se ne motam po gradu.
Kakve priče o Izraelcima kao turistima od par ljudi a sad su krenuli kod nas čuh...pakao.Cjenkaju se i na označene cijene na proizvod.
Izraelci kao turisti smatraju da ih se treba častiti sto su nas udostojili njihovim prisustvom.
Taman se tako i ponašaju ne znam ko se nije žalio na njih znači u top najgorih turista.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Pa razmisljaju o redukovanju plastike
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Mislila bi da je njuznet ali vjerujem.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/DYJ20...RpaXg5c29oeg==
P.S. Evo barem dobre reklame za CG, al ni mi koji ođe živimo ne vjerujemo u ovo...
Uopšte ne znam ko od turista može biti i zaplijenjen ovako jeftinim i kič uradcima sa ajfelovom kulom i slično pored toliko informativnog materijala od raznih sajtova iskustva na recenzije diljem planete.
No dobro današnji tik tok insta i 2 minuta video mozak ulove nekog soma.
Ne koristi se dzaba izraz jevrjecino
Kao da ih je jedna majka rodila, e majko mila kad se sjetim sezone u Carine u hotel Park u Bijelu, kad au dolazili jednom sedmicno po 2 ili 3 autobusa, uf
Jos kad im kazes da treba ostavit pasos radi registracije, auuuuuuukoja pomama bi nastala
![]()
Oni bolje pripremljeni su imali crno bijele kopije pasosa, ali izbrisani svi bitni podaci, ostane maltene samo ime i prezime
Jedini slicni Izraelcima sto se dolumenta tice su Holandjani, paranoje teske
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 14-05-26 at 14:20.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Оће ли бити завршен булевар Будва-Тиват до краја маја?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pazite se ko ide bulevarom, u lastvu grbaljsku su veliki zastoji svaki dan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks