Rece Becic da kod OKG grupa ne postoji podjela na nacije , na vjeru jednostavno te podjele na OKG grupe i lica ne uticu!
Kako bi bilo lijepo da svi razmisljamo kao OKG grupe
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne budi sisa nego uplati![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Rece Becic da kod OKG grupa ne postoji podjela na nacije , na vjeru jednostavno te podjele na OKG grupe i lica ne uticu!
Kako bi bilo lijepo da svi razmisljamo kao OKG grupe
delete...
ao sad se ne sjećam što sam htio reć'...
Last edited by AL no1; 13-05-26 at 13:47.
...
Govoreći o savremenim bezbjednosnim izazovima, upozorio sam da organizovani kriminal funkcioniše zanemarujući granice i podjele, zbog čega odgovor država mora biti još snažnije partnerstvo i koordinacija.
Organizovani kriminal ne zna za granice. Organizovani kriminal ne zna za vjere i nacije. Kriminalci vrlo lako komuniciraju, na različitosti ne gledaju
i brzo se dogovaraju kako bi podrivali sisteme i institucije. Zato je moj poziv uvijek na medjunarodnu saradnju, na razmjenu informacija i podataka, jer od saradnje svi možemo imati koristi. Od nesaradnje i konfrontacije svi gube, a organizovane kriminalne grupe tada postaju oni koji su u prednosti!
ALEKSA BECIC
Chetnics chetnics everywhere.
https://rtnk.me/lifestyle/thievery-c...nje-u-niksicu/
#fakenews
30 godina. Hmmm. Mislio sam da su počeli 2000tih. Mada sad kapiram da je ovo već 26ta i da je to tu neđe.![]()
Ima lijepa "poljana" tamo, pretpostavljam da će da urede i Institut i prostor iza, kako bi iznio glavnicu dešavanja vezanih za projekat "Evropska prestonica kulture".
U Institutu je inače dosta slikarskih ateljea, a ima i dovoljno prostorija koje se mogu višenamjenski urediti. Može to da bude super priča.
#fakenews
Ugrabite promociju ubijte nekoga i dobijte 20% manju kaznu tokom godine proslave nezavisnosti. Bez skrivenih "do".
Dae vjecna!
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Samo sto ne bi valjalo da je besplatan ulaz kao sto pise na onogost
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Svečani koncert veteranskih ansambala nakon dvije decenije: Prijatelji se ne zaboravljaju
Veteranski ansambli ova dva društva na scenu donose ono što se ne može naučiti – iskustvo, zrelost i emociju koja se gradi godinama, kroz igru, pjesmu i zajedničke uspomene. Program koji publiku očekuje objedinjuje bogatstvo kulturnog nasljeđa regiona, interpretirano sa toplinom i autentičnošću kakvu mogu donijeti samo oni koji su decenijama dio folklorne scene.
Uz veterane, ove večeri nastupiće i izvođački ansambl AKUD-a „Mirko Srzentić” – na taj način program te večeri spaja dva vremena: iskustvo onih koji su gradili tradiciju i energiju onih koji je nose dalje.
Ovo veče u KIC-u Budo Tomović biće više od koncerta. Biće susret uspomena, emocija i trajnih vrijednosti – podsjetnik da prijateljstva ne stare, da folklor nije samo čuvanje prošlosti već živa veza među ljudima, generacijama i gradovima, i da igra i pjesma, kao izraz zajedništva i identiteta, zaista traju vječno.
Prijatelji se ne zaboravljaju. Igra traje vječno.
https://www.cdm.me/grad/svecani-konc...-zaboravljaju/
I dalje ne znam zbog čega zakon dozvoljava osuđenicima da glasaju. Dok odsluže kaznu ne bi trebalo da mogu da glasaju. Kad su već zaslužili da im se ukinu mnogo bitnija prava, onda ne bi smjeli ni da glasaju dok traje kazna.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Слушам Филипа на Изнова, и не могу да не упоредим са данашњом политичком елитом. Два свијета.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Lažni car Šćepan Mali i Lažni Stručnjak Premijer Lažojko.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sve laži će se zaboraviti pri kraju godine,a tek na početku naredne...
...
Viši sud je potvrdio presudu Osnovnog sa kraja 2024. godine, pa će bivši direktor Uprave prihoda i carina (UPC) Rade Milošević zbog povrede časti, ugleda i ličnosti - morati da isplati 2.000 eura nekadašnjoj vršiteljki dužnosti (v. d.) direktorke te institucije Mileni Petričević.
Popisam se na te 2000 eura zbog povrede casti..nekad se glava gubila zbog obraza a sad dodje na popisanih 2000 eura
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks