@BiTrAtE isti mi je osjećaj za temu iz raznih medija.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
@NetworkMaster koliko su uzeli ovi od 900 000 da sklonimo momka na stranu i pitamo što misliš.
@BiTrAtE isti mi je osjećaj za temu iz raznih medija.
dobro radim kako mi se radi
nothing comes from violence and nothing ever could
Jel?Aj kad je merak.
A koliki je pazar ovom Baji NindžiU Pljevljaaa.
Keš kolica i šmekerica...
Da vrijedjas zbog zasto i po kojem osnovu zivo me interesuje? Zato mi je takav i ton bio a ti na ovakav imas dalji zabran. Istresi svoju safru na neke treninge, ja sam te iz pristojnosti zbog godina "pustao" da zajebsvas do granice pa i faul pustao, sve sportski. A ti razmisli dje je granica... Sto je tebi radila ne znam, naslućujem po energiji da te rasula u komade sto bi Šobke reksao, prema meni je majsko cvEce.... Ako ti sto mogu pomoc tu sam, samo se ponsaj normalno![]()
Last edited by zubizaretta; 12-05-26 at 13:37.
Takvim tonom možeš doma da se obraćaš,kome već,ne zanima me...
Ona mene rasula,ahahaa,a i ja sam lud ako se sa tobom koji mjesecima podrumariš sa njom obraćam ozbiljno,naravno da ste samo za zayebanaciju i ništa drugo
P.S.Nemoj ti oko mojih godina nimamo da se obazireš,nisi mi predaleko,mada po ljubavi sa tvojim majskim cvećem ne ispada da imaš više od 18.
Last edited by AL no1; 12-05-26 at 13:53.
...
Odlicno. Aj sad batali a za pomoc tu sam![]()
Kakva crna sprdnja druze, valjas random umisljene gluposti sa posvetama.. Kao da ja tebi govorim da treba da prestanes da budes macka, a ti nit si macka, nit si umislio da si macka. Saberi se![]()
Ela opleti Draganče Mirković.🤌
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
...
Ovi umiju činjet razliku između VL i RL, i ponašat se zrelo i ozbiljno u skladu sa istim![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Usput, što su ljudi zapeli za Rikoga i pola vlade i njihovu gejost? Siguran sam da ni gejevima nije jedini kriterijum da je neko gej, valjda i među njima postoji držanje nekog nivoa. Ovi naši nesrećnici iz vlade su taman samo jedan za drugoga, napredak ostatku gej populacije vjerovatno slabo može očima da ih vidi. U prevodu: osvježivači, nešte hebat... Rikoga.
Last edited by NHM; 12-05-26 at 18:18.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U Voli počeli da furaju neke kompostirane kese.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks