CIA, ba(j)to!
Towns, KESA, procenti 67, 58, 60, 71.
20p. Jokic 25. Aj nek padne malo na vise suteva pa da se rece tu oko 60%.
Jokic 44%.
Marej, MPJ, CIA, BIA, Bruda, Embiid...
CIA, ba(j)to!
Svaki dan je dobar za upiranje.
Doncic mjesec dana nakon povrede i dalje ni blizu.
U Evropi se takve povrede pauzirale po par nedelja.
Mada se i odje sve vise *****isu.
Bandaziras i injekciju protiv bolova.
20 minuta i ispogadjas za pobjedu.
Ukrades par pobjeda i idi na odmor.
Razumio bih da je neki kancelarijski posa.
Tad i 3 mjeseca bolovanje.
Last edited by Bruda; 02-05-26 at 22:57.
Istina. Fiksaj, prskaj, samo da što prije ofrkne.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Tesko Boston uz ovakvog Embiida
Сатрије их Ембид.
Куку и какве цигле сад пуцају за три.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Valjda se nije povrijedio.
Ali kakva borba.
Zasluzio je.
Maksi zrelo i pametno.
Vidim Lauri stalno prica s njim, ovaj ga slusa.
Opasni su.
Pravi ce znati da je Embiid dobio utakmicu na strani odbrane.
Kad Pritchard nije pogodio onu iz kornera da završe preokret, znao sam da neće nikad. Šteta zbog Vuča i samo zbog njega mi je žao što nije Boston prošao, za utjehu mi je što nije igrao pa ga ovi sa interneta ne mogu automatski okriviti za poraz kao što su do sad. Poslovično u svojim playoff porazima Boston na parketu ostavi 20 poena iz otvorenih trojki.
Molim te, pojasni sta treba da primijetimo? Kakve su ovo cifre i sta fantaziras ti? Govorimo o poslednjoj utakmici, koja je zavrsila Denverovo ucesce u pf. Kapiras li toliko? E, ako si skapirao o kojoj utakmici je rijec, onda da te obavijestim da je Jokic imao sut iz igre 11:19. Znaci, to je 58%. Kapiras? Znaci, nije 40, nije 36, a def nije 27. Nego 58. Uocavas razliku? Sa druge strane, Marej je imao svega 4 uspjesna suta iz igre za cijelu utakmicu, od 17 pokusaja. Pa o cemu da pricamo, ljudi. Jokara je vukao koliko je mogao, ali kad Marej ima bas ovako kriminalno prelosu partiju, Denver ni slabije protivnike nije mogao s andjelima da preskoci.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kapiram.
Na Lejkerse da osvoje 24.
Da dobiju sad u gostima 8.20.
Veca je sansa da uzmu hedn na strani i jednu kuci, to kad se poveze kvota 26-7, nego da osvoje.
Hocu da kazem da kvote nisu u slozi.
Rekao bih da je na osvajanje realno da bude makar 40, a drze na 24 ako ima budala da uzmu tu kvotu.
Mada 8.25, a mnogo je kume.
imam neku teoriju da je mazzulla kao veliki vjernik izveo onakvu petorku da bi probao da dokaze da bog postoji. ono ne moze ni u snu da se javi nekome. nemam drugo objasnjenje.
ocekivan ishod.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
1 poslastica za tebe:
Nikola Jokić has a career playoff +/- net rating of +0.2
Since 2020, he has a -1.0 +/- net rating
In 6 of 9 postseasons, the Denver Nuggets have been outscored with Jokić on the floor
Of those 9 postseasons, only 2 included conference finals runs - 1 NBA Finals Run
Jamal Murray is +2.3 & +1.5 / Aaron Gordon is +0.3 & +2.1
Valljda je svoj trojici bio ucinak 0p
Mazula je kreten.
Veci od Udoke. Kakav je to tandem bio.
Mogu mislit kako ga je Mazula posipao svetom vodicom kad je got nesto priprcnuo sa strane.
Ali je u pravu bio za one ljude gustere iz britanije sto su kao kraljevska loza.
Kad smo kod net rejtinga
Ponukalo me jer su rijetki realniji smanjili dozivljaj pa sad pricaju najbolji Evropljanin eva.Historic Roster Impact: The lineup of Jason Kidd, Jason Terry, Shawn Marion, Nowitzki, and Tyson Chandler performed at an elite level, with a +38.1 net rating during the playoffs.
Pored dva finala Dirka i timova koje je ponaslaga do tih finala.
Tu ima tri tma sto mogu da se visoko plasiraju na all time great listi.
Dobro, Dirk je ima atletskog centra sto brani reket.
Dje je Jokicu takav centar?
Last edited by Bruda; 03-05-26 at 20:33.
Kanigem dva puta sprijecio kos u prva 4 minuta
Bankero otvorio s 11p bez promasaja, osmjeh na licu
Sad ih je naljutio zivot ce mu uzet, izgubice 25 razlike ovaj mec
Sjetio se da ima Moa vagnera/ Sad su im maksimalno porasle sanse
Boban Marjanović neđe sjedi ispred televizora i viče "Bravo, Tobi, ljubi te Bobi!"![]()
spock 23+15+1.2 BPG+58% FG% / 36 min
jokic 25+12.5+0.8 BPG+56% FG% / 36 min
samo kazem.
Veceras Minesota krece sa duelom protiv SA a i najzanimljiviji par po meni Filadelfija vs NY-nadam se da ce proci dalje makar jedna od ove dvije ekipe iz donjeg dijela tabele.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
zao mi je malo toronta, najvise zbog rajakovica. falila im je na kraju jedna napadacka opcija sa klupe. collin murray-boyles mi je vjerovatno omiljeni igrac iz ove draft generacije.
Da Ingram nije bio crna rupa u napadu Toronta, ne bi morali da igraju 7 utakmica sa ovim raspalim Klivlendom.
Ali dobro, i dalje su dosta mlada ekipa, plus vidi se da vole Rajakovića kao trenera, tako da ima tu mjesta za napredak.
Samo da na ljeto unovče Ingrama, da nađu nekog dovoljno ludog da im za njega da jednog ili dva kvalitetna igrača, mogla bi tu fina postavka da se napravi.
A i Poeltl može da ide, neće im faliti ama baš ništa.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks