Dobi Rid loptu na trojku i sutnu. Cigla.
U mecu dje ce jedan posjed odluciti.
Samo jedan centar bi mi ima zeleno svijetlo za trojku.
Pretpostavljate i koji.
Dramond.
mislim da je on uvijek bio solidan i nesebican asistent. imao je nesrecu da je dobar dio karijere imao spolja vrsne sutere kao sto su bili shabazz mohammad, kris dunn ili ricky rubio, ili iso igrace kao sto su jimmy i mladji wiggins, pa nije nacina da skuplja lake asiste. sad ima OG-ja, bridgesa i harta koji vole da utrcavaju iza ledja i krecu se, i zna da ih pogodi na ziceru.
sto se odbrane tice, kad uspije da ne napravi 2 retardirana faula u prvoj cetvrtini, zna da bude plus i na toj strani terena. vidjeti kako je cuvao duranta i jokica pretprosle sezone.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Dobi Rid loptu na trojku i sutnu. Cigla.
U mecu dje ce jedan posjed odluciti.
Samo jedan centar bi mi ima zeleno svijetlo za trojku.
Pretpostavljate i koji.
Dramond.
Бај бај Детроит.
Цијелу годину гледам овог Дурена и знам да ми личи на некога и не могу да се сјетим. Кад ноћас из прве - Орландо Вулриџ пљунути.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Otac mu vrv.
NBA je puna nezakonitih sinova bivsih igraca.
Kako glup igrac Spida Micel.
Ni igranje s jednim Goberom mu nije pomoglo.
Какав колапс Орланда. Меџика, не Вулриџа.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne igra dzaba u Detroit Kanigem.
Jos kad ga prodje povreda pluca...
A bome kad Rid opet baci ciglu sa trojke i Tobajas promasi lagano kucanje, misljah nalet odbijen.
Ali Kejd misljase drugacije.
19 кошева у друго полувријеме, а једном ногом већ били у 2 рунди.
Невјероватно.![]()
Franc.
Nego isto je trenerski mag ovaj Rajakovic.
Napad sezone a on crtao cicaglisu na TO.
Inace frapantno je koliko 'kosarkaski znalci' Lejkerse vide kao porazene nocas, a dosta njih da ce bit prvi preokret u istoriji 3-o
Jeste, bas ce Lebron da pretrpi taj preokret hahahaha
A nocas ce da zavrse posao, nece ni blizu bit.
Uzeh ih preko 3.5 poena na 3.15 kvoti.
I lagana kinta.
RJ Beret, taklo mrezicu nije.
Kakav klac
Nema sto, predvodi ovaj Toronto do finala konferencije.
Ali malo ko ka on naslanja loptu na obruc.
Redovno ih bazdare od kad je stigao.
lopta izasla van kadra. nerealan sut. kawhi neverue. i to RJ, domaci momak.
kakav kolaps orlanda. 1 kos iz igre u zadnjih 16 minuta.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Tri serije na istoku resavace se u sedmoj utakmici,za prvu rundu prilicno neobicno moram reci.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Zagrljeni, veli, Jokić i Džek Mekdenijels. Kakve pijandure...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Da se poraduje malo pro-ćelavi starac plaćenik, nafixani.
Sad će SGA da ih pospremi.
Ja znam da je Jokara odje dezurni krivac za sve i svja, ali onaj koji ne vidi koliki je Marej bio tragicar onu utakmicu, taj neka ne gleda kosarku vise, slobodno.
Sut iz igre 4:17! Aloooo! A svaki ulaz su vukovi radili preko njega. Vidjeli da je slaba karika, nadtrce i nadskoce ga s lakocom. Napunili su Denver preko njega. Greota...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Mareju se gleda kroz prste. Marej ima kredita, ka na fliper.
Last edited by LjukaTheMantidis; 02-05-26 at 21:36.
+82 su u reketu Vukovi. Marejeva zona odbrane.
Zamisli Rivs da je na toj poziciji. Rivs koji autira 4 od 16 dok ga pazi Rid Separd, a u odbrani ko da je u15.
E zamisli imas Rivsa i glavnog igraca od 42 ljeta i dobijes najvazniji mec 20 razlike.
E zamisli 6 godina lobotomiraju da je najbolji na svijetu a gubi cijelo drugo poluvrijeme od Majkla Konlija i Terensa Senona.
Marej izgara u odbrani, kontestuje. Znaci trud je uvijek na maksu. Jedino mu se moze zamjeriti onih 2+1. Ali i kod tih 2+1 se kod drugih pojavi centar na strani pomoci, kod Denvera centar bjezi ako krene neko put kosa.
Jeste, Marej je kriv jer poslednjih nekoliko minuta samo on ima mudah da sutne. Ostali bjezi muko od mene.
Ali kako ne postoji akcija za njega a pazi ga DPOY onda je dusu da da ga 'struka' opljune.
Eeeeeh, kako taj momak traci svoj mamba mentalitet sa luzerima.
Nije najbolji bek u ligi, ali je za razne Rivse i Hardene licno MJ.
I dobro, jeste Marej krivac.
Bek sutiro u seriji tipa 6-7% ispod ocekivanog za dobre bekove.
No znate li ko je sutirao 6-7% slabije od dobrih centara? Pogadjajte dva puta.
Ako nikad im pobjede nisu bile podjednako vrednovane, a ni porazi, makar ovaj put treba posteno rec da su obojica bili losi.
Pjeni se, kako ne pjeni...Evo svaku noćGodinama. NBA je, veli, moja familija
![]()
Jokic centar imo utakmicu 27% sut iz igre.
Jokic CENTAR 36%
Jokic CENTAR 40%
Ko ovo ne primjecuje slobodno neka ne gleda kosarku vise.
I ne treba da je gleda. Duži je i smisleniji život, čim se batali jednu noć![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks