Najljepse medj svoje
Pade odabir na jedan u Pluzine sto ima saunu i rostilj
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Najljepse medj svoje
nothing comes from violence and nothing ever could
Ekipa, što da činim sa starim frižiderom? Nije star nego nov, oca mu, crče 10 dana nakon što mu je istekla garancija. Ima li neko da to odvozi i sl., ne da mi se teglit i tražit kombi.
Ja sam ranije sve davala reto centru, al su se oni ugasili
nothing comes from violence and nothing ever could
Prošle godine su preko eko fonda davali subvencije za staru bijelu tehniku (sakupljanje električnog otpada) đe si dobijao vaučer od 150-200 EUR subvencija za kupovinu novog. Svakako, prvo vidi da nije neki sitan kvar...
Prošla je ta akcija
Mada moguće da će opet
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bio drugi dio prosle nedelje tj neraspodijeljena sredstva, nekih 20k ostalo. Naravno, u roku od sat dva je bilo gotovo.
Akcije nije ni bilo. Zvali smo odmah i kazu sve proslo
Neko se tu utalio
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
To se izglwda nekome namjesta. Neko
Otkupljuje za 0-40€ i onda sve to preda za 100€
Ja kad mi tako crče veš mašina.
Ja je stavio ispred zgrade i napisao na papir ne diraj.
Dok se vratih da zaključam vrata neko je poneo.
Tako da probaj ne možeš ništa izgubit
Drug je izdao stan prosle godine u septembru, i napravio ugovor kod notara. Kako ide prijava za placanje poreza i da li se to mora prijavljivati uopste tj da li ce stim sto je potpisan ugovor kod notara poreska imati uvid da je stan izdat?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
carpe diem!!!
Đe u skadar da glesam sanitarije, česme i rasvjetu?
Rekoše da je to tamo najjeftinije.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Imaš u Prištinu. Ka 2 ili 3 naše Delte salon od keramike sanitaja svega imaju.
Česme od 2€ do 2000€ ovo kod nas što prodaju je neka zadnja klasa.
Vjerovat ne mož koliko toga ima, i po cijenama za svačiji džep.
I još ti završe i transport i sve.
Ima li neko da servisira Macbook, osim iCentra? Bratu se nesto pokvario , a kupljen pred novu godinu u USA, i ovamo kazu, fizicko ostecenje, a nidje taknut nije, niti se dje nosi po terenu. I nece da prizanju garanciju
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zbilja, isplati li se kupit kindle? Može li se koliko besplatnih knjiga nabavit? I kakav je osjećaj kad se čita sa ekrana na koji ni trećinu prosječne stranice ne može da stane?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Imaš opciju da koriguješ veličinu slova e sad ne znam na šta misliš.Meni je okey nije ka klasični ekran besplatno se može naći dosta knjiga na ove piraterije a ciljano neke nisu neka cijena različita od klasičnih.Meni je okey.
Nego nešto mi se sjeba mora što sam jedno veče ostavila prozore od auta a bio pljusak pa je i njega dohvatio.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Isplati.
Može baš dosta.
Nije loš. Nekad mi čak lakši za držanje nego hvatati se sa knjigom.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks