Ona ko da je trudna cekala u red pa je niko nije propustio.
e pa svasta.
nothing comes from violence and nothing ever could
https://www.cdm.me/hronika/pljevlja-...a-jedna-osoba/
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
U Podgorici je jutros došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali službeno vozilo Skupštine i BMW, a u kojoj nije bilo povrijeđenih. Pričinjena je značajna materijalna šteta na vozilima.
Nezgoda se dogodila oko 9:56 sati na raskrsnici Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i Moskovske ulice.
Policija je obavila uviđaj, a na lice mjesta izašla je i ekipa Hitne pomoći, a uzrok nezgode za sada nije poznat.
Prema javnim podacima sa sajta Skupštine Crne Gore, vozilo Mazda PG CG T82, staro tek jednu godinu, duži potpredsjednik Skupštine, Nikola Camaj.
Nije saopšteno da li je Camaj bio u automobilu kada je došlo do udesa
![]()
Ovaj snimak na vremeplov.
Sreća pa im ništa nije bilo.
Dzabe ležeći.
Eno je neko na zoru skinuo trotinetasa kod Zabjelske Vektre
Telekom, moskovska... malo sa strane
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I umjesto da tako napune budzet oni pune budzet naplatom pdv-a na shipping fee.
Prema tome, šta da ti kažem?
ja se smijem kladit u sve sto imam, da mi neko da saobracajnu policiju na upravu, doda 100 pozornika u nju, i odrijesene ruke - da bih samostalno rijesio deficit u budzetu dok prevaspitam narod kako se vozi
Prvi tender - TIPSKI obrasci za ljedece kazen:
- pojas
- mobilni
- krivo prestrojavanje
- semafor
- brzina
i samo da dopisu tablice i vozaca... od zaustavljanja do "potpisite odje" manje od minut
i upoznas cijeli sektor - ko kome "skine" kaznu, prve 2 mu se skidaju sa plate, treca sa otpremnine...
Sjecas li se Vuka Ikovica kad krenu da proziva policajce za prekrsaje sto prave, pa slike pa cuda... pa onda informativni razgovor eto ga ko bubica..
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa nije bas tako.
https://www.cdm.me/hronika/ikovic-do...znjen-novcano/
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ko postavi bandere tuda oganj u njih..
Ima li neki izazov u toku ko ce vise bandera okinuti i slicno?
Zna li neko tuze li opstine ove divljane zbog unistavanja javne imovine?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nekad da, nekad ne, zavisno od okolnosti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Novi bulevar, još nije ni završen a već su počeli
![]()
E ako mi je jasno kako ljude nije strah da iz pravca Morinja skrecu u Verige i jos stoje u krivinu, cekaju da se oslobodi traka.. zamalo se zakucah u neke duduke Kotorske, mjesto da produze pa se okrenu i vrate, oni stoje u sred krivine.. pakao, ono tamo je samo pitanje dana kada ce neko da zagine..
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Pa sad je poginuo neki mladic tu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Cetinje
![]()
Sent from my S25+ using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks