Nemaju oni obraza
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nebitno... za UCG nimalo im nisu lose plate
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...govih-jedinica
Mada tu treba jos za skolstvo ipak je to ulaganje veoma vrijedno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gledao sam film u bioskopu, ako mislimo na isti, onaj Nikole Vukčevića.
Malo težak, ali te ostavi u razmišljanje. I dobro urađen imajući u vidu budžet i činjenicu da "epoha" vazda najviše košta.
A BS jbg... Kad su sa fašistima u koaliciju, postanu fašisti. S kim si, takav si.
Tko leti, vrijedi...
Protracen trud i potencijal sa njihove strane.
Meni su oni i dalje jedina grupacija koju bih glasao ali ovakve stvari kao Velje brdo su jednostavno protracena energija a mogli su za 1000 drugih stvari.
A ovo za bolnicu je tako olako shvaćeno od naše javnosti. Aloo bolnica se pravi u Crnoj Gori. I to se dešava. Daj malo da stanemo i osvijestimo koliko je to bitno i nevjerovatno
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Nije loš
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Skrljano još jedno vozilo
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Spektrum Analitika: DPS na 26,3 odsto građana, PES na 20,2, NSD 15,1, iznad cenzusa još Demokrate, BS, DNP, URA i ES
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...s-dnp-ura-i-es
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni danas u makazice PG-CGF48 Opel Moka - ministarstvo poljoprivrede. Neka mu ostane ođe trag, pošto kad sleti neđe, nadam se da mu tamo neće ostati.
Godinu dana star bmw
Kupite im novi ***** im materina
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Glasajte marvo da se jos vise ova ološ izivljava. Ovoj bagri tacno treba i gori od drpsa da dodju. Je li vam Rusija za ovo kriva a mrčovi?
Da se u selo iz kojeg je šljega provoza službenim autom da vide mještani da je uspio u životu.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Evo Medo mora da plati 3000€ i to u korist mrkog meda
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Ocemo li ovo uspjet da zayebemo, ili ce nam se posrecit.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Što je Guzička jad naša' da plaća sad za nekakve medjede...a na guzicu bi progovorio,cccccc
...
Oglasi se medeni
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ilosu-medenici
nothing comes from violence and nothing ever could
Taman da podijele njegovu kaznu po 5 godina. Ipak su drugovi, pa ne no jel?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Poučen tekstom juče, odlučih se da probam kako radi. Odoh na portal e-uprave i u 9i35 sam postavio pitanje: "Mogu li da dobijem potvrdu da nisam osuđivan preko ovog protala?" Još uvijek radi i razmišlja.
Pisao sam negdje prije, imamo najgoru e-upravu na balkanu. BiH, Srbija, Kosovo, Albanija, Hrvatska su svjetlosnu godinu ispred nas.
Vještačka inteligencija u službi građana: predstavljen chatbot na portalima Vlade i eUprave
Vještačka inteligencija u službi građana: predstavljen chatbot na portalima Vlade i eUprave
Ministarstvo javne uprave danas je predstavilo projekat "Implementacija digitalnog asistenta - CHATBOT“, inovativno rješenje koje građanima omogućava da na brz i jednostavan način dođu do informacija putem postojećeg portala
"Pokretanjem Al chatbot-a informacije postaju dostupne odmah, 24/7, bez čekanja i administrativnih prepreka. Korak po korak, suštinski mijenjamo način funkcionisanja administracije“, poručio je ministar javne uprave, Maraš Dukaj.
Digitalni asistent - chatbot osmišljen je tako da korisnicima omogući postavljanje pitanja u realnom vremenu i dobijanje preciznih odgovora, bez potrebe za dodatnim administrativnim procedurama ili dugotrajnim pretragama, pojašnjeno je iz Ministarstva javne uprave. Cilj ovog projekta je unapređenje korisničkog iskustva i povećanje dostupnosti informacija, kao i dodatno jačanje procesa digitalizacije javne uprave.
Pilot faza projekta, kako se navodi u saopštenju, poslužiće za dalje unapređenje sistema, na osnovu povratnih informacija korisnika, uz planirano proširenje funkcionalnosti u narednom periodu.
Dukaj je naglasio važnost odgovorne primjene vještačke inteligencije, uz poštovanje zaštite podataka, transparentnosti i etičkih standarda, kao i na značaj saradnje sa međunarodnim partnerima i privatnim sektorom.
Govoreći o dosadašnjim aktivnostima, ministar je podsjetio da je Ministarstvo javne uprave definisalo institucionalni okvir za razvoj i primjenu vještačke inteligencije, u skladu sa evropskim standardima, te da je tokom 2025. godine izrađena Nacionalna procjena spremnosti za vještačku inteligenciju, kao osnova za izradu Strategije razvoja vještačke inteligencije do 2030. godine.
"Naš cilj nije da budemo pasivni posmatrači niti da slijedimo trendove, već da budemo među državama koje aktivno oblikuju budućnost digitalne uprave“, zaključio je Dukaj.
Generalni direktor za infrastrukturu, informacionu bezbjednost, digitalizaciju i e-servise Dušan Polović istakao je da će strateška upotreba AI omogućiti odgovorno uvođenje tehnologije, veće efikasnosti javne uprave, bolje usluge građanima i pametnijeg upravljanja resursima.
Načelnici iz Ministarstva javne uprave Maja Dragojević i Aleksandar Zečević prezentovali su chatbot rješenje i demonstrirali praktičnu primjenu rješenja.
"Uvođenjem AI chatbot rješenja, digitalizacija javne uprave dobija novu dimenziju, kao suštinska promjena načina na koji uprava komunicira sa korisnicima.", saopštili su.
Događaju su prisustvovali predstavnici institucija, međunarodnih organizacija, IT zajednice i medija.
Last edited by hercules; 29-04-26 at 09:13.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
U zemlji dje se nikad bolje zivi po analizama Novice i Tinjalice nema se para za povecanje koefiecijenta.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-danas-protest
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 15 users browsing this thread. (1 members and 14 guests)
Bookmarks