Znaci, ni vi se vise ne kupate nedeljom
nothing comes from violence and nothing ever could
Boss
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Juče kad smo išli krug oko Trebjese neđe kod šina su put nas krenula tri ovčarska psa (jedan je čuvao ovce) meni je samo frka bila jer je sin vodio psa na uzicu kako će on reagovati rekla sam mu da kulira i ide naprijed jer smo im na teritoriju.Sva sreća nije uspaničio.Poslije još jedan Šarplaninac opet ista stvar.
Poslije onog čopora kod Inpeka dok prolazim sa psom uvježbali smo taktiku.Hodam tiho i vodim psa sa sobom.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 03-05-26 at 15:23.
A fotografije..dinosaurus.
Ono da ispružiš noge najjace na njega dok gledas TV![]()
Treba mi savjet za mačka jer se ponaša baš čudno inače je nenormalan.Psu je zauzimao kućicu.U auto mi je ljetos ulazio jer sam ostavljala otvorene prozore.Pardona ni za šta nema živu silu ne jebe.Kad je u tjeranja dođe vas krvav a sad je počeo od majke mačiće da "krade" dovlaču ih kod mene i krene da ih muči ka miševe.
Kastracija?
Znam da je radikalno ali sve više razmišljam da nema druge.
Last edited by Bluemoon; 06-05-26 at 17:47.
Valjda misle da nikad neću uć u ono kupatilo sa druge strane kućeLadno mi uselili nekakvu mačketinu sa najljepšim imenom na svijet, bez pitanja i stanarine, a sad ona uselila još dvoje
i još mi se narogušilo, išćera me iz rođenog kupatila
Uh kako ću im uši svima obrat, samo kad se usudim
Zbilja se ovaj svijet sve izvrnuo, sad i ono ''kad mačke nema, miševi kolo vode'' izgleda nekako naopačke![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks