@extravaganca pošto si odao lokaciju i dao šifru za roštiljujadu sad kad raspali pila Crne Gore a u tvoj grad vele koliko Ivanovića bogo moj.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Danas sam prisustvovala trenutku kad je otac nasao sina kojeg je prije toga ko zna dje trazio, kvart je odzvanjao od njega, samara, placa i jako dugackog izvini.
nothing comes from violence and nothing ever could
Na nekom kampu smo dobijali dnevno ograničenu količinu vode u one kanistere od hiljadu litara za tuširanje i ti na otvorenom najviše jedan Čeh kukao opskrbljen gomilom hemije treba to sprat sa sebe.
Šta bi u vojsku radio kukavac.
U vojsku moraš paziti na higijenu stopala, guze i zuba, ostalo može da čeka i nedjeljama ako treba.
To ti o stacionari.Ka onaj što je streka od kornjača.
@joni
A tek kako bi kukavac sa više ljudi spavao jer se žalio kako neka iz Barselone pričamo i da oka nije sklopio.
A ja znam da pričam u snu izgleda i ova tako da mu jes bio pakao.Veli samo čujem od ove iz Crne Gore Ayna i pakao kreće ova odgovara.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Redovno tuširanje sotoni otvara put do centra za kontrolu duše.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kako svaka crnogorska familija ima praktično istu priču o porijelku prezimena - bio je tamo neki pa je bio veliki junak pa je ubio neke zlotvore turske pa se preselio ovamo zbog krvne osvete i onda su od nas nastali i ovi i oni... I u jedno 80% slučajeva taj junak je bio Popović s Meduna.
Reci brate bio neki ludi Ičko što je čuvao koze na nadnicu i nekako se uspio oženit i po njemu smo Ičkovići.
Korica stiti od baKcila. Kupam se kad se sat pomjera sigurno a i kvartalno sigurno. I na ribnicu dusek.
A čizme dobiješ na početak i samo su tvoje sledećih godinu dana. Ako imaš sreće dobiješ neke nošene (razgažene), ako nemaš onda dobiješ nove i posle 2-3 dana žuljeve ka oči od rakuna
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
To je tako okrutno.
Ja da sam oficirka brinula bi o svojim dječacima.
E dobro... Da se drmne i današnja.. Definitivno za kafu stoji: bolje ikad no ni tad.
Ide ovo...i pade mi napamet,kako pokojnik koji je ovo radio...može da se ukaki po svom kvalitetnom radu...no dobro.
...
...
Hvala lignjama!
https://www.rtcg.me/vijesti/turizam/...-procvata.html
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks