Fora za Honor
Settings > Notifications > Lock screen notifications. Izaberi Show but hide contents.
Smart protection (Show content when recognized)
Onda ides Settings > Security > Face Recognition, potraži opciju Smart Lock Screen Notifications.
Ovo je fora samo za face unlock i radit ce samo ako ti pogledas u tel za sve ostale sadrzaj ostaje sakriven a za preko otiska prsta je nemoguca misija mislim izvodljivo ali cimanje
Naravno u viber mora biti uključeno show massage preview
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Zašto niko od većih uvoznika ne uvozi flagshipove Oppo/Vivo/Honor? Već su uveliko preuzeli premstvo u odnosu na Samsung i ostale.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Pretpostavka da bi trebalo da se uveze xxxx komada, a malo smo trziste …
I u cijelu CG prodalo bi se 100 komada, premalo tržište. A druga stvar je sa stanovišta servisa i rezervnih djelova, gdje se mora ispoštovati zakonska regulativa od 24 mjeseca.
ComTrade uvozi neke Honor modele i da kažem skromnim količinama, jer sve je stvar računice postala.
Sent from my S24 ultra tastature
Cak ni Xiaomi 17 i ultra nece stici kod nas
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Aj reci da pratim... U fazi sam trenutno ne dam 300 eura za novi displej na starom telefonu. Ja stvarno nisam nikad probao ni oppo ni honor (sem neki bzvz prije 4 god) ali me iskreno ni ne privlace... Mada izgleda da cu se obrazovati malo po tom pitanju prije neke odluke...
Ja sam godinama kupovao Samsung Ultra seriju (uz povremene izlete na Fold i poneki iPhone), zadnji S25U i Fold 7. Poslije toga probao Vivo X200 pa sad na Oppo X9pro. Bukvalno ne mogu da se porede, ni po brzini, kamerama, baterijama...
Sent from my CPH2791 using Tapatalk
www.jaredic.com
Pa i ja sam epl i ultra manje vise user bio realno od pojave pravih smartphones, da ne racunamo symbiane i te gluposti u smartphones...
Ok. A podrska za apdejte, mobilne mreze, patcheve, bla bla?
Oppo i OnePlus imaju zafrkanciju sa VoLTE jer naši operateri nikako da ih stave na white listu ali ima i za to lijek. Ostalo sve besprekorno.
www.jaredic.com
A os sam po sebi? Koliko godina updatea policy itd? I ostale "sitnice" koje idu uz?
Vise sam pobornik udobnosti nego raw performance-a. Za to mi sluze kompovi. Ovo bih da je stabilno i jbg kvalitetno...
Eto cisto da mi "procitas energiju" Da ne pises uzalud
Konkretno ColorOS (na Oppo) mi je bolji od OneUI, ljepši, ima više opcija za customizaciju, stabilan, brz, fluidne animacije. 5 android ažuriranja, 6 godina security patches.
www.jaredic.com
Ne bih se kleo u taj ColorOS (vs One UI).
Naravno, ne ulazim u lične preferencije
Oneui je konacno postao ozbiljan ne tako previse davno, slazem se. Malo je ajfonast ako se to uopste moze reci za android ali radi iizgleda ok za razliku od ranije
i pri tom ne ostaje status na viber , wa da je procitana poruka, tek kad se otvori poruka
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Bravo, ovo tek sad provaljujem, vrh![]()
Uvozi i 1300 je prodajna. Ja ga evo 830 EUR prodati ne mogu, 0 ciklusa, nevjerovatno2 godine garancije, Telekom
edit: Mada evo vidim da je na 1100 pala i zvanična cijena![]()
Last edited by BiTrAtE; 23-04-26 at 11:47.
Ja bi se volio docepati Vivo x300, EU varijante.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja sam isprobavao sve te stvari i na kraju se uvjek vratim na ONeUI.
Mislim da je više do navike nego do funkcionalnosti.
Da li i jedna drugi proizvođač može da se podesi da se radi swipe za back i home.
Kod Samsunga je swipe odozdo pri lijevoj strani task app, po sreidni je povratak na home, a pri desnoj strani opcija back.
Vidim da svi furaju priču, da back bude swipe lijevo ka desno ili desno ka lijevo, ali ne vidim da iko ima odozdo?
zato ja planiram da se držim Pixela, bez ovih konstantnih trčanja da mora da se iskopira sve što Apple uradi :P Evo jutros izašao Android 17 QPR1 beta 1... S jedne strane ne donosi ništa novo u odnosu na Android 17 beta 4, koji je izašao prije neđelju dana, ali s druge sve radi bez bagova, stabilno, baterija je bolja nakon ova 2 apdejta osjetno... A da hoću da mi telefon što više liči na ajfon... kupio bih ajfon.
(nečitko)
Postoje li problemi sa gubljenjem mreza, ili neta ili na sta su se ono ljudi bili masovno zalili jer razmatram sto bih uzeo?
Ja uzeo vivo x200 Pro (iz Indije preko eBay-a). Dobio full pack i punjač, i plus veći je kapacitet baterije za ~3%, tj. onih kao pravih 6,000 mAh.
Znači to što je iz Indije, nije Kineska varijanta nego Global, sve normalno radi evo godinu dana.
Jedino bih zamjerio OS-u, koji je trenutni u nekoj Beta fazi pa ima poneki glitch u tranzicijama, a što se tiče baterije ne može da se poredi sa iPhone-om, tačnije optimizacijom.
Imao sam prije i vivo x80 Pro, i isto je bilo stanje i kod njega.
Znači ako te zanima vivo, gledaj na eBay ovog prodavca.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks