A nisam smio dje
Mada u 12 je fajront bez ako neces u loft i slicna pakla
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nadoknadi to sad gore![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pozdravi onog što te mijenjao
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Bila ekipa u nedelju da roštiljamo, i da se zasuču rukavi i pomognu sve što treba. Završilo se sa bocama piva oko kuće, roštilj mi je još na ledinu, plakar i dalje u sobu iako je trebao biti napolje...no, meni bitno da su se oni zdravi vratili kućama.
Ne mogu vjerovat koliko čovjek sam može da završi poslova, samo kad se nema rokova, ima alata i vremena i ako je spreman da zanoći bez struje, u krevet oko koga je hrpa stvari koja može da se svali na krevet svaki čas. Naravno, od higijene samo pranje nogu, ruku i zuba uveče(ujutro se peru rakijom). Mooooram...ali to je nama naša JNA daaaala
.
PS. Inače, u današnje vrijeme baš se teško oslonit na mobu, svi rade neka ludačka radna vremena, nema više :"Ajmo u petak popodne svi pa do nedelje veče da udremo i ploče izlijevamo"![]()
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 21-04-26 at 07:25.
???
Jedino onoga što je mjesto mene u subotu bio u smjenu?
Bez zezanja, više mi pomogne svaki kolega s posla koji uskoči mjesto mene u smjenu da ja uzmem slobodan dan no 5 apaca što samo viču:"Ja ću ti pomoć tamo, samo zovi". Šesti je extravaganca
Ti kao da si ti ovdje plav a ne ja![]()
Dobro si i rekao. Meni se nekako čini da to oslanjanje na druge samo više štete donese, pogotovo kad ti neko nešto završi ofrlje, pa svejedno posle moraš da popravljaš, ispravljaš itd. Lakše i bolje onda sam.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
I da, moram jedno priznat onom nepomeniku: Arbeit macht frei.
Jeste da je on imao neko svoje tumačenje toga, ali ako se bukvalno sprovodi...živa istina je da rad oslobađa. Naravno, na fizički rad se misli ne na intelektualni,jbg.
Sluzbeno auto carine pgcg666 golf 4 karavan ljudi izgleda auto kao sa trake
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako se nekome ko je pisao Novi zavjet svidjela svinja i rekao "daj da to prepravimo"
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
aco razbija sa stajlingom svaki dan
nothing comes from violence and nothing ever could
Oliver Mandić likes this
![]()
ana ga oblaci 100%
Još 2 saslušanja i ubi 20000 brat u jakne![]()
"ada on je milioner"
"ada coek ima banku"
ne smeta, al smetao izgled zene zdravka krivokapica
Stajling za momka 40g mladjeg od njega...očigledno posjećuje ili modne revije ili vidi izlog i kaže e hoću onako kao na izlogu
Juče i nekako da prodje aj,mada su one valjda Gucci patike toliko vrištale...a tek sa retro jaknicama,UH
...
Braca Sukovic konacno lijep podgoricki humor!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da ga nije primio pa je ovako pukao
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks