Page 165 of 226 FirstFirst ... 65115155161162163164165166167168169175215 ... LastLast
Results 4,101 to 4,125 of 5646

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2026]

Thanks Thanks Given 
    8,525
    Thanks Thanks Received 
    3,806
    Thanked in
    2,259 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    On nikad ničiji rob nije bio.

Najbolje bi tebi bilo da spustiš loptu ja te recimo ne prozivam ka neki jer mi je to ispod nivoa da tako se ljudima obraćam kako vise po nekim korpama i čuda ali pogledaj što pišeš jedne nazivaš fašistima koji tiraž nemaju ni 1% fašističkog Pinka i Željka Mitrovića ođe baš ođe u CG.

Kad su emisiju pravili Bitka za Nikšić bolesnici.

Ako mogu da te ljubazno zamolim da me ti ne brabiš ni pod razno,poče da mi se štuca evo čaj popit ne mogu

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
    Quote Originally Posted by NHM View Post
    Slabo ko ima karakter i sistem vrijednosti a da se bavi javnim poslom...
    Ja sam mislio na postove dotične osobe.a to što kažeš za javne ličnosti,u pravu si.
    ...

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Da ne citiram postove sad, razne tajne službe su, uključujući i anb, mnogo gore stvari radile od olajavanja ljudi i njihovih potomaka. Jednome Grbaljskom Konfuziju je cijeli sportski centar Morača zujao kad je imao uginut od ujeda pčele ili ose, šta li je već bilo, a to su bili obični navijači, a ne tajna služba. A niđe komentara na bjesomučno lajanje nsd-ovih glasila borbe, in4s i sličnih, da ne pominjem bolesne medije njihovog gospodara iz susjedne države poput pinka, svinjformera, hepija i ostalih boleština. A zasebna je priča što nam državu vode likovi koje bia drži u šaci kojekakvim kompromitujućim snimcima ili informacijama.

A priča da je Slobo bio komunista - može bit da je tako, svakako je balkanski koljač bio sve osim četnikoidni svetosavski sektaš. Ipak, to ga nije sprečavalo da vodi četnikoidnu, svetosavskosektašku politiku, tako da je potpuno nebitno da li je bio komunista ili četnikoid.
    Likovi kao ti trazili su slobodu govora, slobodu medija i sve ostale slobode da bi bili potuceni od nekog Pinka, Seselja i ekipe. Izgubio si igru koju si sam zapoceo.
    Pri tome, veliko je pitanje ko je `tata` bolesnih medija? Ti mislis da je Vucic ja mislim da je Zapad. Nadam se da ti ne rusim Sneska. Vucic jeste `podstanar` na `bolesnim medijima` ali `tata` je u nekoj od ambasada.
    Slobo. Zadnji je napustio jugoslovensku formulu socijalizma. Svaki njegov potez je bio defanzivan. On je `balkanski kasapin` onoliko koliko je i Iran napao SAD.
    Kompromitovani stanovnici Crne Gore. Jeste, bas ih je tesko naci.
    Last edited by biljaneta; 19-04-26 at 20:44.
    Polinezija gospodo.

3. The Following User Says Thank You to biljaneta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,525
    Thanks Thanks Received 
    3,806
    Thanked in
    2,259 Posts

Quote Originally Posted by biljaneta View Post
    Likovi kao ti trazili su slobodu govora, slobodu medija i sve ostale slobode da bi bili potuceni od nekog Pinka, Seselja i ekipe. Izgubio si igru koju si sam zapoceo.
    Pri tome, veliko je pitanje ko je `tata` bolesnih medija? Ti mislis da je Vucic ja mislim da je Zapad. Nadam se da ti ne rusim Sneska. Vucic jeste `podstanar` na `bolesnim medijima` ali `tata` je u nekoj od ambasada.
    Slobo. Zadnji je napustio jugoslovensku formulu socijalizma. Svaki njegov potez je bio defanzivan. On je `balkanski kasapin` onoliko koliko je i Iran napao SAD.
    Kompromitovani stanovnici Crne Gore. Jeste, bas ih je tesko naci.
    Ima li države van regiona,jer za region si se izjasnila,da nisu te 2 ambasade postavile vlast?
    ...

Thanks Thanks Given 
    23,838
    Thanks Thanks Received 
    9,759
    Thanked in
    7,282 Posts

Znači Željko Mitrović je Englez.

A što je ovo, što je ovo.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,585
    Thanked in
    3,800 Posts

Dobro mene nađe za slobodu govora. Naravno da ta sloboda ne treba da bude neograničena, širenje mržnje i očiglednih laži mora da bude granica.

Pušti zapad, nije zapad naćerao Vučića da preuzme sve medije i da se sa njih ne skidaju bolesni mrzitelji svega ne nesrpskog, nego nesnsovskog, zavijeno u formu nesrpskog.

Jes, Slobo komunista i politika mu bila komunistička i nije bio agresor nego defanzivac. Pretpostavljam da u narednoj iteraciji Draža postaje komunjara. A Crna Gora se odvojila od Srbije i Srbija izgubila srpsko more. Šta se sve neće pročitat ovđe...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    23,838
    Thanks Thanks Received 
    9,759
    Thanked in
    7,282 Posts

Ja je znam kako vi sa njom ozbiljno zborite pošto ima žešće alate manipulacije za pecanje.

Jel se ono Žeks prešalta vlasnik jebenog Pinka nakon ovoga.

Ahahahha.

Bitka veli za Nikšić.
    I onda tu ovaj drvi o Jevremu Brkoviću koji je dva metra pod zemlju.

Last edited by Bluemoon; 19-04-26 at 20:55.

Thanks Thanks Given 
    8,525
    Thanks Thanks Received 
    3,806
    Thanked in
    2,259 Posts

Dobro mene nađe za slobodu govora. Naravno da ta sloboda ne treba da bude neograničena, širenje mržnje i očiglednih laži mora da bude granica.

Pušti zapad, nije zapad naćerao Vučića da preuzme sve medije i da se sa njih ne skidaju bolesni mrzitelji svega ne nesrpskog, nego nesnsovskog, zavijeno u formu nesrpskog.

Jes, Slobo komunista i politika mu bila komunistička i nije bio agresor nego defanzivac. Pretpostavljam da u narednoj iteraciji Draža postaje komunjara. A Crna Gora se odvojila od Srbije i Srbija izgubila srpsko more. Šta se sve neće pročitat ovđe...

Sloba i njegove sledbenike su ambasade nagovorile da drži Sarajevo pod opsadom puna 44 mjeseca,ne bi on...
    ...

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by coldplay View Post
    Najčešće pominjana riječ na prethodnih nekoliko stranica - rob.

Moderacija?
    Crna Gora jeste gradjanska drzava. Gradjanin jeste rob. Onaj ko ti obezbijedi `hleba i igara` tvoj je gospodar. Slobodan covjek je samo onaj ko ima sopstveni izvor prihoda i oruzje da ga brani.
    Meni je zanimljivo kako se te stvari u CG karikiraju. Doduse karikiraju se samo u nekoj kafani, forumu i slicnom nebitnom mjestu. U svoja cetiri zida donese se uvijek `rentabilna` odluka.
    Polinezija gospodo.

10. The Following User Says Thank You to biljaneta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Sloba i njegove sledbenike su ambasade nagovorile da drži Sarajevo pod opsadom puna 44 mjeseca,ne bi on...
    Jeste. Slobo na jednu, a Mira na drugu stranu. Vjerovatno je i Slobo posvadja Muslimane sa Hrvatima. Jer se u Bosnu nikad nije ratovalo.
    Zanimljiva pozicija. Neces sa Slobom, a Slobo ti za sve kriv.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    23,838
    Thanks Thanks Received 
    9,759
    Thanked in
    7,282 Posts

Jeste. Slobo na jednu, a Mira na drugu stranu. Vjerovatno je i Slobo posvadja Muslimane sa Hrvatima. Jer se u Bosnu nikad nije ratovalo.
    Ja ne znam na koju je stranu Slobo bio žena ga je poslala u HAG poslije ga posadila ka drvo u dvorište u Požarevac a u međuvreme je pobjegla sa sinom u Moskvu a kćerka im je na Cetinje.

A sa Tuđmanom je tikve sadio za vrijeme rata no su se njemu o glavu obile još uz ovakvu ženu.Koja je pri tom glavna kreatorka glasila da se Crna Gora satre.

Last edited by Bluemoon; 19-04-26 at 21:07.

Thanks Thanks Given 
    8,525
    Thanks Thanks Received 
    3,806
    Thanked in
    2,259 Posts

Gubi smisao polemika sa tobom kad se praviš luda,yebeš takvo gubljenje vremena,u pravu si,Slobu treba dic spomenik.
    ...

Thanks Thanks Given 
    23,838
    Thanks Thanks Received 
    9,759
    Thanked in
    7,282 Posts

Diga mu je sin u Moskvu.

U Srbiju su ga sahranili u dvorište.A spomenik teško da će mu dizat.

Last edited by Bluemoon; 19-04-26 at 21:15.

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,834
    Thanked in
    2,797 Posts

Quote Originally Posted by coldplay View Post
    Najčešće pominjana riječ na prethodnih nekoliko stranica - rob.

Moderacija?
    Greota je na ovakav dan bit pred ekranom. Ali stigao sam.
    Odmoriće kolega malo od foruma, za svaki post gdje je napisao rob dobio je po 3 poena pa dok isteknu infrakcije mašala...
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Gubi smisao polemika sa tobom kad se praviš luda,yebeš takvo gubljenje vremena,u pravu si,Slobu treba dic spomenik.
    Nije gubljenje vremena nego je tema veoma osjetljiva. Mnogo ljudi je stradalo.
    Nije red da se ide iz krajnosti u krajnost pa je Slobo ili heroj ili kasapin. Jer i samome Slobu se zalomilo cijepanje jedne drzave koja je bila veoma slozena i heterogena.

Thanks Thanks Given 
    8,525
    Thanks Thanks Received 
    3,806
    Thanked in
    2,259 Posts

Nije red da se ide iz krajnosti u krajnost pa je Slobo ili heroj ili kasapin. Jer i samome Slobu se zalomilo cijepanje jedne drzave koja je bila veoma slozena i heterogena.
    Čuj čuj,a on jadan nije mogao mirnim putem no sve oružjem,komandom nad JNA a posle i paravojskama,ma nemoj se pravit naivna,ne ide ti,imaš intelekta ali izigravaš ludilo.
    ...

Thanks Thanks Given 
    23,838
    Thanks Thanks Received 
    9,759
    Thanked in
    7,282 Posts

Ahahahha ali je uredno ojadio Srbiju sa budžetom đe sklepa pare sa drugom Tuđmanom pošto je ratni profiter.Imaju podaci koliko su profitirali tamo put Grčke.

Sad ćeš reć kako ja volim Srbiju greote i da nije čudo što je gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević ka na onoj temi o Trampu.

U stvari nećeš nadam se konačno da si provalila da sam te provalila. Da me avetluka poštediš na koje pecaš druge.

Last edited by Bluemoon; 19-04-26 at 21:59.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Ja ne znam na koju je stranu Slobo bio žena ga je poslala u HAG poslije ga posadila ka drvo u dvorište u Požarevac a u međuvreme je pobjegla sa sinom u Moskvu a kćerka im je na Cetinje.

A sa Tuđmanom je tikve sadio za vrijeme rata no su se njemu o glavu obile još uz ovakvu ženu.Koja je pri tom glavna kreatorka glasila da se Crna Gora satre.

Meni je zaista nebitno gdje je i kako sahranjen. Stvar njegove porodice ali i drzave Srbije.
    Hagu ga je izrucila Srbija. Veoma sramna odluka i za jedno pleme, a kamo za drzavu. Veliko je ponizenje kad ti stranci sude pogotovo oni sa Zapada. Mada i tu ima neke pravde jer je isti Slobo potpisao saradnju sa haskim 'sudom'. Vjerovatno je vjerovao da ce tamo da zavrse neki drugi Srbi, a ne on. Sto je takodje sramno.
    Opet, pred zapadnjacima se drzao hrabro i morali su zbog toga da ga ubiju.
    Dobro je sto je Rusija primila njegovu porodicu da se ta beogradska carsija ne bi izivljavala nad njima sto bi opet bila neka nasa sramota.
    Djindjic koji je bio jedan od izrucioca/naplatioca Milosevica kasnije je i sam 'prodan'.

Thanks Thanks Given 
    23,838
    Thanks Thanks Received 
    9,759
    Thanked in
    7,282 Posts

Meni je zaista nebitno gdje je i kako sahranjen. Stvar njegove porodice ali i drzave Srbije.
    Hagu ga je izrucila Srbija. Veoma sramna odluka i za jedno pleme, a kamo za drzavu. Veliko je ponizenje kad ti stranci sude pogotovo oni sa Zapada. Mada i tu ima neke pravde jer je isti Slobo potpisao saradnju sa haskim 'sudom'. Vjerovatno je vjerovao da ce tamo da zavrse neki drugi Srbi, a ne on. Sto je takodje sramno.
    Dobro je sto je Rusija primila njegovu porodicu da se ta beogradska carsija ne bi izivljavala nad njima sto bi opet bila neka nasa sramota.
    Djindjic koji je bio jedan od izrucioca/naplatioca Milosevica kasnije je i sam 'prodan'.
    Što ćeš takva ti je Srbija ni Knez Mihailo nije dobro prošao.

Rusija primila njegovu porodicu?Ova je da nazovemo stvari pravim imenom muža poćerala na vješala a onda ga ka fikus posadila u dvorište.

To žena?Dno dna.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Ahahahha ali je uredno ojadio Srbiju sa budžetom đe sklepa pare sa drugom Tuđmanom pošto je ratni profiter.Imaju podaci koliko su profitirali tamo put Grčke.

Sad ćeš reć kako ja volim Srbiju greote i da nije čudo što je gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević ka na onoj temi o Trampu.

U stvari nećeš nadam se konačno da si provalila da sam te provalila. Da me avetluka poštediš na koje pecaš druge.

I u ratu se saradjuje i trguje. Izrael je jedno vrijeme bio glavni saveznik ajatolahovog Irana dok su ga napadali arapski suniti.

Thanks Thanks Given 
    8,525
    Thanks Thanks Received 
    3,806
    Thanked in
    2,259 Posts

Ti si pretpostavljam i obdukciju radila,učestvovala...?
    ...

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Što ćeš takva ti je Srbija ni Knez Mihailo nije dobro prošao.

Rusija primila njegovu porodicu?Ova je da nazovemo stvari pravim imenom muža poćerala na vješala a onda ga ka fikus posadila u dvorište.

To žena?Dno dna.

Niko ga nije tjerao ni u politiku ni u brak. No takvi su ti Crnogorci.

Thanks Thanks Given 
    23,838
    Thanks Thanks Received 
    9,759
    Thanked in
    7,282 Posts

I u ratu se saradjuje i trguje. Izrael je jedno vrijeme bio glavni saveznik ajatolahovog Irana dok su ga napadali arapski suniti.
    Vidi da ti ja nešto objasnim da se ubuduće ne bi mučila nemoj meni ovakve krivine da vatsš daleko sam ja sa zajebanijim igračima ušla u dijaloge od tebe.Rekao je da ti skratim inače za Srbe u Hrvatsku kad je dobio poziv ako ćete pobijte ih sve.Što me se to tiče.
    Naravno da je bio obični ratni profiter u dilu sa Zagrebom no mu je "tragedija" što ga je Beograd poslao u HAG.
    A dobro je dobro profitira na tom ratu.Ratni profiter kratko i jasno.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Čuj čuj,a on jadan nije mogao mirnim putem no sve oružjem,komandom nad JNA a posle i paravojskama,ma nemoj se pravit naivna,ne ide ti,imaš intelekta ali izigravaš ludilo.
    On je probao mirnim putem i dolazilo se do dogovora koji bi ubrzo bili napustani. I to ne zbog Sloba. Kako to da Slobo nije ratovao u Makedoniji?
    Inace svi su se naoruzavali i bili spremni samo na maksimalisticke zahtijeve. Onda od mirnog razlaza nema nista.
    Sto Iran ne prihvati zahtijeve Izraela i SAD?

Thanks Thanks Given 
    8,525
    Thanks Thanks Received 
    3,806
    Thanked in
    2,259 Posts

On je probao mirnim putem i dolazilo se do dogovora koji bi ubrzo bili napustani. I to ne zbog Sloba. Kako to da Slobo nije ratovao u Makedoniji?
    Inace svi su se naoruzavali i bili spremni samo na maksimalisticke zahtijeve. Onda od mirnog razlaza nema nista.
    Sto Iran ne prihvati zahtijeve Izraela i SAD?
    Ništa,sad mi je krivo što rekoh da imaš intelekta,očigledno sam požurio.

Slušaj,mozeš inicirati da mu se posthumno dodijeli Nobelova nagrada za mir...?I da završimo sa ovim vrtlogom tvojim.
    ...

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Vidi da ti ja nešto objasnim da se ubuduće ne bi mučila nemoj meni ovakve krivine da vatsš daleko sam ja sa zajebanijim igračima ušla u dijaloge od tebe.Rekao je da ti skratim inače za Srbe u Hrvatsku kad je dobio poziv ako ćete pobijte ih sve.Što me se to tiče.
    Naravno da je bio obični ratni profiter u dilu sa Zagrebom no mu je "tragedija" što ga je Beograd poslao u HAG.
    A dobro je dobro profitira na tom ratu.Ratni profiter kratko i jasno.

Sa jedne strane Srbi su napustali Hrvatsku i prije rata, a sa druge uvlacili su Srbiju u svoj sukob sa Hrvatima.
    Rat nije jednoznacna i jednostavna stvar mada ti ga gledaj kako hoces.

Page 165 of 226 FirstFirst ... 65115155161162163164165166167168169175215 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)