Bio sam tamo, nije lose. Ali Mrizi u Fishte je Mrizi u Fishte. Nemaju veze jedan restoran sa drugim i nisu bili preodusevljeni u Tirani kad ih pitah to![]()
Ja nista preko, ni so ni biber ni papar. Ako nije ukusno bez toga, znaci da ne valja.
Minvajl in Tirana.
Restobar u centru, divlja krmetina kuvana 24h i neka krtola na neki fensi macin, odlicno je, samo sto bi 3 ovakve porcije moga12e
A od maloprije jarenina sa krtolom, u Mrizi i zanave, isto u centru tirane. Ok porcija. Salata Mrizi i Zanave im je odlicna, osim standardnog zelenisa ima orahe, divlje borovnice, kupine, domaci koźi sir... 15e jaretina i salata 7e.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Bio sam tamo, nije lose. Ali Mrizi u Fishte je Mrizi u Fishte. Nemaju veze jedan restoran sa drugim i nisu bili preodusevljeni u Tirani kad ih pitah to![]()
Jel' pominjao neko odje ili mi se cini ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Javljajte sve
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Zvala sam ga rekao je da je sve okey.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A magacin?
Svragih skoro na dorucak, bijase pomet unutra.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Da se razumijemo ja kad pitam jel sve okey pitam jel neko tu strada a materijalno se sve nadoknadi nekako.
Uh, ostade mi 2 zalogaja od najjace jorgan planine corto palacinke zvane diplomat.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ozbiljno baš bi bila dobra ideja da se u kafane serviraju uz tekilu konzervisane dagnje razvaljivali su se od toga njemu gosti nakon desetak tekila.
Ko preuzme od vlasnika kafića ideju nek javi.![]()
E vala sam se svakakvih porcija nagledao i najeo ali u Avio Petrol na zlaticu dorucak za dvoje, to jos nisam.
Na sliku se ne moze ni vidjet'.
Uglavnom 6 ogromnih parcadi slanine, 6 kobasica, 4 ogromna parceta filea, 4 jaja, 4 ogromne kocke sira, masa grilovanog povrca i krtola. Nas dvoje nismo 1/3 pojeli. Ovo je 4-oro da jede i to da se razvali.
12.60€.
Ovdje komotno cetvorica da jedu ili 10 zena
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Je li to rucak ili doručak
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Vodi se kao dorucak pa se i mi tim' vodismo. xD
Karuba
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Tu je pizza frutti di mare bombona bila makar prije koju god
Najbitnije je znati gazdu i to spomenuti…
Restoran Obala, riblja top, krap u zvona top…
Ne znam gazdu..
Kod Karube nema greške, tamo sam redovan, ne znam gazdu(računam isti je gazda u Baru i Sutomoru)
Sent from my moto g56 5G using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks