Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
E onda ga bas dobro naplacuju to kosenje.
500m2 za 750€
Prije bi platio bager 2 ure da to sve preore i zatrpa
Ocemo vala slušaj, samo koje su to gužve?
Ja sam na brod od jula do sektenbra
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Ne opuštaj se, imam ja previše mana, svakakvijeh
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Hahaha moze moze.
Castel se ovjeri uvijek jer je hrana brutalna, Vukov most takodje, Manitovac prelijepo uz rijeku (mada nisam bio ima i 3 godine).
Dje je jos dobro ?
Kod mene doma majka mi je porijeklom od Vojvodine preko Bosne i Hercegovine a imamo od rodbine od oca sve domaće meso iz Hercegovine blisko granici od jaretine preko teletine preko toga ne znam što da ti rečem što pojma nemam đe se dobro jede u NK.
Nego šalu na stranu, nekad uzmem one biftek rolnice na Motel Trebjesu uz Krombaher.Strašna je atmosfera (šuma) i pogled na cijeli grad.![]()
Last edited by Bluemoon; 19-04-26 at 18:55.
Cak imaju i poširana Benedikt jaja, valjda su Benediktu dobra jaja...
Moze se poci, suma je zakon
Ahahahha nasmija me morala sam da izguglam što je to.Ove rolnice sa biftekom su im dobre samo tražim da mi ih ne posipaju začinom ala vegetom i sve kul.Ali meni je Pivo primat krigla Krombahera.
Što se tiče kasnijih sati par kafana bez kuhinje (baš noću ne volim kafane đe neko ždere taj prizor)
Nego ahahahha moram da postavim kad si već pomenuo ionako je tema Ćakule
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 19-04-26 at 19:30.
Ovo @guvarana da se uvještiš u svoj restoran Englezima serviraš eto ti još jedan BMW.
Koje maltretiranje oko jaja.
Te rolnice su sigurno dobre, valjalo bi probat.
A dobro nisu sad nešto spešl ali su okey.
Imaju zbilja to zaboravih preko neki preliv od bindevinih sjemenki to jes perverzija.
Neđe su cake im kuvari pokupili.
EDIT:
Jes maltretiranje ta Benedikt jaja.. moram to jedno jutro naručiti da vidim vrijedi li maltretiranja tolikog.
Last edited by Bluemoon; 19-04-26 at 19:55.
Hahahahah ajde testiraj pa javljaj valja li cemu.
A tja preliv od sjemenki bundeve nesto ne bih![]()
Probat ce se, mozda sam sebe iznenadim.
Zna li ko da li autobusi za Kotor staju na stajaliste u Zeleniku ? Sa glavne autbuske vele kao zavisi od vozaca, a kao zvanicno niko nema svoje stanice u HN, mimo kretanja sa glavne
Nesto mi ovo nije logicno, pa najbolje iz Zelenike, da ne pricam iz Bijele npr, potezat do glavne autobuske..
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Bojim se da je tako za međugradske jedino blue line staje na stajališta.
@beatnological sorry našla.
"Povodom predstojećeg državnog praznika Dana Nezavisnosti Crne Gore kancelarije Društva neće raditi a naplata parkiranja se neće vršiti na opštim parkiralištima u četvrtak i petak 21.5. i 22.5.2026. godine."
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks