https://x.com/i/status/2044834204593344579
Минвајл Влада ЦГ опредјелила 3.5 милиона за изнајмљивање противпожарног авиона носивости 6 до 10 тона, за ову сезону.
Рекламира Канадер, али ако не нађе Канадер него неки Антонов што мора да се пуни са земље и што му треба сат времена између двије бомбе, мала је корист.
Last edited by BAR; 16-04-26 at 19:18.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Kanader, Antonov, tomejto, tomato.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nije bitna sustina nego formalnost. Mozda je Antonov bolji od Kanadera jer mu jace brundaju motori.
Osvježivači možda nemaju suštinu, ali makar im je forma nikakva.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Reci posteno jadan
Tebi je bitno samo da se ne proslavi
Otvori dusu reci kao vranes, kao pipun ne ovako sve nesto sa strane
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Malo, malo, pojave se na TV sa autoputevima, vise zgrada no u SFRJ i cuvenim povecanjem plata i pemzija. Milo & embasi napravili su im manevarskog prostora da jedno desetak godina mogu bezbrizno da krckaju. A onda novi apostoli, oslobodioci, vojvode jednom rijecju Crnogorci tradicionalno skromnih epiteta, imenica i pridjeva.
Ti ih pitaj, botujes za njih svako malo odje
Nacrtani si drzavni sluzbenik ljubi ih tamo i cekaj da te pomaze
A mi cemo proslavit kako treba kao sto smo slavili i 2006e
Nadali se boljem ali jbg zbog takvih koji su uz supkove svake vlasti najebasmo
Bacismo 20 godina, no ja i nisam bjezao sam dosta
Uz nogu momce tu si na svoje mjesto
Mada kakva pisanja imas vjerovatno je ovo partijski nalog pa vas vise pise
A sto se tice dje sam i sta sam tu sam dovoljno zreo da mi ne pada na pamet da se mjerim ni sa malo ozbiljnijima od tebe
Kucaj tu i cekaj dnevnicu
https://www.dan.co.me/podgoricom/tri...vini-boljevic/
Evo tobos demant druga strana price ... ja koliko shvatih Parking servis ima 3 sindikata sto znaci da ima ogromnih talasanjauvijek ce jedan sindikat popiti gowno. Drugo neligitimno isplacivanje pomoci sluzbenici cin volje dobar a nacin pomoci je ilegalan i najvjerovatnije van zakonskih okvira. Mogu misliti kako pomazete bolesne svoje u nedogled..bolesne stanove od buđi...
Ps. Odbijen jedan onkoloski pacijent za tudju njegu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
UP: ZBOG DAVANJA MITA KRIVIČNO ĆE ODGOVARATI POLICAJAC IZ BIJELOG POLJA
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici krivičnu prijavu protiv policijskog službenika B.N. (41) iz Bijelog Polja.
- Sumnja se da je B.N. izvršio krivično djelo davanje mita na način što je, dok se nalazio u službenim prostorijama ponudio i obećao mito službenici Stanice policije za bezbjednost saobraćaja, u zamjenu za dostavljanje podataka lica koja su učestvovala u saobraćajnim nezgodama - saopštila je policija.
Protiv njega je, po nalogu postupajućeg tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.
Izvor: Dan
Sto znaci veting kad se svak za guzicu boji...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nekada lizač DPS čmarova, danas pokajnički vrti brojanicu u emisiji TV Raonikije. Borio se 30 godina za ovo! U sebi doduše.
https://x.com/kontezanovic/status/20...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
teško je ovako živjet, al jbg 21. maj i treba slavit jako zbog ovakvih kao što si ti i tvoji drugari iz raznih krajeva CG
u Iranu nije bivalo da voditelj državne televizije ovo radi. valjda da dokaže i pokaže kako je on najveći 'vjernik'
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Je li moguće da su ljudi ovako prsli?! Vrti veli brojanicu u sred emisije. Što je ovo kakve su ovo mađije napale ovaja narod. Pakao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 16 users browsing this thread. (1 members and 15 guests)
Bookmarks