ako zauzima vise od ~30% limova (cini mi se) mora da se konstatuje u saobracajnu kao promjena boje
da nijesmo komsije tu kod doma zdravlja?
sljunka u nju ko da vuku direkt pumpom sa rijeke... o kamencu necemo
Ima li neko da zna nekoga iz uprave za zastitu kulturnih dobara Crne Gore Kotor/Cetinje? Mala pomoc potrebna
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Last edited by Jovanavalic; 14-04-26 at 18:36.
Dosao mi je od MuP-a poziv za djeda da preda zahtjev za novu licnu, medjutim mi smo novu izvadili jos prosle godine. Da li da iskuliram poziv ili da podjem tamo ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Znate li koga da popravlja kajake/SUP daske u Kotoru ili okolini, ali da dolazi na lokaciju?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Baby video monitor, preporuka? Ništa fensi 4k , samo da radi posao.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Blokirao mi nalog facebook i instagram bez razloga(kao razlog stavili da imam ispod 13 godina, sto je smijesno).Pokusao apeal preko selfija sto su ponudili, ali nije uspjelo.Ne postoji nacin da se glupa meta kontaktira, nasao sam neke mejlove po netu ali naravno ne odgovaraju.Da li se neko susreo sa ovim i kako rijesiti?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
carpe diem!!!
Batali ga djukaa pravi je momenat
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Servisira li ko Garmin satove? Nije punjen neko vrijeme i vise nece da se upali, Una MNE ne servisira, ali nude popust na novi..
Ako nije kasno, ja ovaj koristim vec godinu dana bez greske.
https://share.temu.com/Q6h3pw4veYB
Sent from my phone
Cek znaci kupim novi pokvari se salje se za hrvatsku na opravku?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Đe imaju da se uzmu ovakve kocke za spuštene plafone kod nas? Treba dvije da zamijenimo u poslovnom prostoru
https://top-gips.rs/usluge/armstrong-plafoni/
Znate li nekoga da ima prenosivi 3D skener?
Trebalo bi mi da se skenira nesto u autu
Hvala.
Matija ima desktop varijantu kaze
Moze li se online izvaditi neki 'unofficial' posjedovni list tj. samo da isprintam, bez pecata i ovjere?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks