Gambori sa slatko kiselim sosom, tako je![]()
Kiselo sladak
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Gambori sa slatko kiselim sosom, tako je![]()
Može.
Ja ću vino.
Jedino hobotnica ne može jer to je biće koje cijenim.Više od bilo kojeg bića na planeti.
Danas mi se onaj Englez prvo naljutio kad sam rekla onaj članak da će nestati ljudski rod i zavladati hobotnice ali dva sata je zbijao šale na engleski humor kako će to da izgleda.![]()
Ne jedes hobotnicu?
Ne iz PRINCIPA.
Jel ti znaš kakvo je to biće?Bila sam u posjeti nekom velikom akvarijumu u Italiji one su bile u bazenu prilaze ljudima kao duše jedne.
Radije bi se roknula no da pojedem takvo biće.
Izvini.Đenova da, Đenova tamo je taj akvarijum.
Tu možeš da vidiš sva bića čak i pingvine.I ajkule možeš da vidiš.
A hobotnice su u nekom malom kao bazenu i osjećaju ljude prilaze im.Ja inače nisam išla tad u Đenovu zbog akvarijuma no čisto da se maknem iz Toskane.
Toliko mi je Toskana bila zamorna da sam pomislila da bilo đe odem vozom da se vozim taj vikend bilo đe.Onda sam odabrala Đenovu.I reko ajd da posjetim taj akvarijum.
Doduše i ta Đenova mi je grozna ne znam.Ali sjećam se tih malih bića u bazenu.
Djenova je sve sem strogi centar getasto i geto. Ali si probala hobotnocu ranije priznaj pred svima![]()
Nebitno.
Od svega što sam vidjela i disala punim plućima u Novom ostala mi je kao gorak ukus ona kafana.Oni likovi.
Deveti krug pakla JBT deveti krug pakla.Potreslo me sve to, iskreno.Do srži mi je dušu raznijelo a ja ne bježim od toga.Nikad.
Biće da uredno konzumiraš hobotnice pa me ođe zaskačeš da smiriš savjest.
Ja sam mislila da si zaspa pa sam se raspisala nasamo sa šankerom.![]()
Last edited by Bluemoon; 13-04-26 at 22:58.
Ma zezam te samo kao sto si ti mene jednom kad sam rekao da ne zelim ni da slusam o klanju, niti da gledam klanje
Jedem, mogu, volim...
Vidiš ti si primorac ja sam brđanka.
Kakva kombinacija,
Švedski sto.
Sram te bilo.
https://youtube.com/shorts/EI_grjHWl...unBDiE3P0d4fIk
Zvuci podgojljivo![]()
Iskreno tele je tele, ali znaš što je mene ka dijete najviše pogađalo.Kad ga majka nakon njegovog klanja i dalje traži svojim mukom koji niko ne čuje.
Možda smo mi ljudi grozni u stvari.Ja ti ozbiljno velim ono tele kad baba zakolje to je za tele ništa koliko ja danima nakon toga čujem kako ga ona mukom traži.
To je užas taj njen bolni muk.
Svuda ga traži i doziva.
Uf, nemoj... Pi. Bice samo agave i krastavca ako ovako razgovor nastavi
Ja sam mislila da si zaspao iskreno.A đe ka da agava i krastavac ne pate JBT.
Samo što ne kukaju.Prosto da priznamo da smo životinje i to je to.
![]()
Eto tako....
Zasto zaspao sto si ubrzana? Tu sam cijelo vrijeme![]()
Zato vices na one ljude u druge teme?
Ajde, da ti ne kvarim zabavu
Što mi je dan bio sjeban.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks