Ja sam ovo vise napisao kao univerzalnu istinu![]()
Ja sam ovo vise napisao kao univerzalnu istinu![]()
Taj je skako i na ćurke i na patke![]()
I opet oženio, a sve mi se čini da će i treći put![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja generalno i parcijalno.
@extravaganca jel si mu ti oba puta bio kum?Nema što ako bude treći služite na svadbu samo triple sex.
Zabolje me glava od @joni posta a glava me nikad ne boli.Prije bi se roknula no njemu da idem na čestitke što je ovo.Kakav nadžak lik.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 11-04-26 at 23:12.
Mnogo bi bilojedino ako ti budeš mlada. Onda imam obavezu
![]()
I ne diraj mi jonyja![]()
To za obavezu u Crnoj Gori obično čujem kad idu ljudima na saučešće ono ka imam obavezu.
Ahahaha meni je druže dovoljan bio jedan brak da shvatim da nisam ni guska ni patka a on nek nastavi da zaskače.Jes da mi je postulat nikad ne reci nikad ali to je jedini izuzetak za to nikad više.
A za jonija JBG što da ti rečem šta napriča samo sam vidjela utičnica i masu nečega glava me zaboljela.
Last edited by Bluemoon; 11-04-26 at 23:19.
Posle se čudiš drugu![]()
Ne čudim mu se no mislim da je ljiga jedna.Ono razvedi se druže pa imaj slobodan život.Kladim se neđe i da ga ima "prividno" ali ja nisam taj "slučaj".
Niti bi varala nekoga niti bi učestvovala u istom.To ti je ono ne prolazim kroz crveno na semafor zbog policije ja ne prolazim zbog sebe.
Da sad šinem čaj pa će mi se pišat do ujutro.
...
@extravaganca najgore u cijeloj priči što ja njegovu ženu baš ali baš poštujem on je poštuje NULA No je ona tradicionaono vaspitana da trpi smrada ocu do neba kad sve gledam zahvaljujem što me od malena učio nikad ne trpi smrada.Od čovjeka.
Ovo ti pričam ka ocu ženskog djeteta uči je da nikad ne trpi smrada od čovjeka.
Koliko god je FACA.
Vjeruj mi kao ocu ženskog djeteta to je najbitnija lekcija koju treba kao otac da joj staviš do znanja.
Last edited by Bluemoon; 11-04-26 at 23:48.
pa što si smrada birala pored toliko drugih slobodnih nije ti ga opština dodijelila, mogla si nekog mirišljavijeg
She is only here to annoy herself!
Ti to meni nešto?
Ti..LIK koji je bio sa nekom kako si sam napisa da su bio s nekom a da nisi zna ni da je udata.Zaebavaš li se to?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
ali ja je nisam oženio![]()
She is only here to annoy herself!
Da mi ne zamjere vrsni znalci muzike...
...
@zubizaretta jel znaš da obožavam ovaj gif hahahaha kako ti nešto jedno veče reče a to ćemo nasamo to ti nikad u pozitivnom smislu zaboraviti neću.
...
Nisam slušala buksovce a kad ne mogu da zaspim slušam te avetinje i ladno su intervjuisali nekog grobara ali pravog.Veli pogrebno je siguran biznis.
I veli Gajo ja poslije ove emisije neću moć da zaspim.Mrtvi su banja kakvi su *živi”,
Veli muž mi ima persijski ćilim na grudi neće na depilaciju.
JBT ovo sve pomanitalo.
Neka mu meda utrlja
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ahahahahah e zamisli moj ti da ti to druga u društvo veli.Još dodaje da mu je našla đe i šta a on ćuti ka saliven još traži podršku društva da utiču na njega.A kad je bez žene u društvo lovačke priče u fulu ka da je alfa mužjak.
@joni izvini zbog sinoć stavio si utičnicu na početku posta ono znate za koga i meni je pao mrak na oči.
Tačno bi se i pod zvijezde u šator uvukao među nas petoro i drvio možemo li mi ka rasa da preživimo u kosmos kad ne možemo 1000 km.Ima li ko da mu javi da ni erekcija ne može u te uslove.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks