E cus, a ovi fini, mirni, najveci djavoli
Ja pitala ti mi odgovorio u stilu da banalizujem barem je iskren pa ja više na ovaj tvoj odgovor ne bi trebala da imam oženjene u drugove jedino drugove mog brata jer se više njega plaše mislim u kodeks su ka da sam im sestra no što bi ženu prevarili.
Što je najgore možda si u pravu statistički e to je najgore.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
E cus, a ovi fini, mirni, najveci djavoli
nothing comes from violence and nothing ever could
Dobro vece, da nema neki auto lakirer u blizini mozda?![]()
@NHM
Električni orgazaam..
Nije gradnja iz temelja, no renoviranje, tako da mo'š i sa onom bocom vina od 0,187l
Eh, da, sve bi bilo lakše ako ne i već gotovo da si ti bio na mješalicu, @Buva+gacce pored kotlića a ja sa štemaricom. Već bi uselili nas trojica
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 11-04-26 at 22:24.
Ja ću ti donijeti gajbu piva za mene i @extravaganca da stučemo on nek ti donese to 0.187 a onda ću ja da izvadim pet litara vina znajući kao srprajz srprajz da ćeš mozak da otvaraš i oko običnog renoviranja.
No u tvoje auto se bojim da ćemo svi skupa završiti u neki šator kad nas tvoja žena izbaci iz kuće
Enivej.
@extravaganca dobar materijal si mi da za razmišljanje o stanju nacije nije on samo iskren no si i ti.Na dobru sam adresu pitala.E sad ima ona kvaka 22 o kojoj @NHM piše.Jer on iskren jer mu se u stvari može?
Jer ipak ne budimo naivni u CG se sve dOZNA.
Last edited by Bluemoon; 11-04-26 at 22:33.
Sano da pitam....
Meni je zena snazno zagrebala kandzama stranu duz citavog auta i ostavila me, otisla te me zanima u koju kategoriju spadam?
I da ne znate makar auto limar ima li?
Jedan kum mi je autolimar. Onaj što se rqzvodio Blu![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bi li me zapalila, bi? Cccc
Hahaha.
Ostavio sam jednu utičnicu na fasadu za ispred kuće. Pogodite za koga kad mi dođe u goste. Uz teške radove ne ide vino no bolje šljiva extrina, ako mu je što ostalo.Ako nije-svejedno je dobrodoša pa i praznih ruku. Nisam imao para i garažu da dozidam pa i da Laza,Zrnojeda ili Takumija mogu dočekat da imaju đe na miru da rade. Ispred kuće mi je vratilo za Al No1 ali je malo ukrivo, no neće mu škoditi. U godine je, tako da se nema kad iskrivit. Goozici je spremna single soba da na miru može da mi sređuje papire za legalizaciju ili svodi fakture pošto za materijal nisam platio ni eura...još.Ako je vješta s papirima,ka što mislim, tako bi moglo i da ostane. imam i šator pa kad svi pospemo blue,zubi,starwalker, Ljuka i žuangži mogu u nj ispred kuće pa nek gledaju u zvijezde do zore i nek filozofiraju. Smog im neće smetat. Na kraju, kad dođemo do enterijera,nek dođu i Mylene,Lapis, Tigrovo i Alapača. Biće posla i za njih.Može i Bruda. Tamo nema neta pa da mu lakše pane Play off da ne gleda kad Jokić izdominira. Naravno, Tripleta nek dođe, njemu krevet ne treba, nek švrlja po selu, dako zanoći kod kakve raspuštenice seoske....
Sjetio bi se i ostalih forumaša, no sam trijezan. Aj laka vam noć
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
#lakojetudjezenepeglatnotipeglajsvojumajstore
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks