Last edited by joni; 06-04-26 at 21:22.
dajte broj nekog kućnog majstora kadrog da rastavi i poslije prenošenja sastavi ormar?
Može li mi neko reć' što znače ove oznake kilometara/daljine na putu? Pretpostavljam da je do nekog mjesta ali kojeg i kako saznat'?
Just curious.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Rizikujuci da se izblamiram, kolko me znanje i sjecanje sluzi ovo su markeri koji oznacavaju na kojem si kilometru te dionice kojom se vozis.
"stacionaža - označava dužinsko rastojanje od početka prve deonice posmatrane trase puta koja se povećava u smeru pružanja javnog puta koji je određen kategorizacijom javnih puteva"
Sent from my iPhone using Tapatalk
U prevodu ovo sto ja rekoh![]()
Gdje kupiti svjecicu za kosacicu? U Okovu u Bazaru nema.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Imam li se sto cimati oko vracanja PDVa na granici iz Srbije? Jel sad javljaju carinici jedni drugima (tako mi neko rece da je sa BIH ali nije siguran za Srbiju i HR)? Ako je tako da ne avetam i ne pokusavam.
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Osoba C treba da iskulira.
Onoga momenta kada je zovne osoba A sa bilo kojeg broja treba da kaže neku glupu riječ i spusti slušalicu. To tako iritira ograničene ljude da boli...
Problem je što ljudi vole taj bol pa sve više zovu, pa treba riječ da bude neka koja se može izgovoriti uvjek.
Ja recimo kažem Grašak i prekinem vezu. Neko nekad objasni drugoj strani....
Sent from my SM-S937B using Tapatalk
To vazi za sve drzave…
Đe u PG mogu odradit kvalitetno štampu na PVC kartici?
Da mi se odradi sa manjim QR kodom, al da kod bude čitljiv tj da se očita preko kamere.
Obzirom da imam u PDF format A4 papir al da se umanji kao za licnu tj karticu na 86×54 mm. Jel to uopšte izvodljivo?
Ili da štampam malo veće na tvrđi papir pa da plastificiram?
Šta predlažete, đe i cijena. Jer bi imao više komada radit.
Vidji u Faximil u podgoricu. Oni ti rade svasta nesto
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li negdje u Podgorici da se kupi smješa za falafel ?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Da li moram da imam neku dozvolu, ili da platim što državi ako želim da odštampam nešto na kolima?
Mislio sam da stavim neke anime cure i logotipe sa obje strane auta.
Znate li nekog da radi tu štampu kvalitetno i koliko obično košta?
ako se vidi sisa, dodatno se placa
nothing comes from violence and nothing ever could
Tzv. Šiš bojler
Sent from my Volkswagen
James Tiberius Kirk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks