Bilo je toga i u Bar, doduse strani drzavljanin, svako malo mu uzimali radnici te tv, te muzicke komponente, auto...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Znam jednoga kojemu su svojevremeno dugovali gazde jednog lokala..lude devedesete, on jos ludji...podje, uzme kafemat, i jos par stvari...proda i naplati se![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bilo je toga i u Bar, doduse strani drzavljanin, svako malo mu uzimali radnici te tv, te muzicke komponente, auto...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Mozda da mu oprostite tu platu pa fino prodate dug kamatasima ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo ne znam javio se ljudima produžio rok do ponedeljka imao je samo mali dio ljudi od utorka idu na sezonu pa ajde..
Mislim liči mi na neka prošla vremena da niko te ne prijavi, daje ti pare na ruke pa ne daje skuplja daje drugima radnici se mijenjaju kao na traci obećava svašta nešto...jel moguće da je i danas takva situacija da mu inspekcije ništa ne mogu?
Niko prijavljen, niko osiguran ništa se tu ne može?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
To onaj lokal kod Svetog Petra?
Ovako kada prpcitam pomislio bih lokal u nekoj pripizidini
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Last edited by mika123; 27-03-26 at 17:53.
Ima ko rješenje za ove ogrebotene na tv-u.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gdje kupiti osim Gintasa?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Zna li neko koliko košta fotografisanje iz drona?
Neđe pročitah 1 slika da je 20€?
Neka spedicija za preporucit? Masina iz Kine, u Bar da stigne.
eurokontakt i glenn
edit: kupujmo domace
nothing comes from violence and nothing ever could
NEsto mi zabudalila masina za ves, krene pa poslije minut dva stane.....i tako dok je ne iskljucis..uglavnom, skinem dvije mrezice koje dodje na dolazno rijevo za vodu...pijeska nekog sitnog..pakao. A dosta cesto to cistim i ovako nikad nije bilo....procitah da imaju neki filteri koji mogu d ase ugrade na cesmu, pa crijevo na njih...polifosfatni filteri ili neki filteri za pijesak....da li je to neko koristiio i zna li idje ima, ako ima, da se kupi u Podgorici, eventualno nedje po CG?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Imas li ti onaj filter da odvidas dolje na masinu? Ako imas odvidaj i to bi trebalo da ti pomogne jer ce tuda izaci i kamenca i svasta ali gledaj da imas neke lavore i drzis jer ce ti i dosta vode tuda izaci
mexico
Vidi peko Vujovića doduše nisu baš povoljni.No to što si opisao mi vuče i na elektromotor nadam se da nije.
Znam sve to....problem je sto veliki pijesak dolazi iz vodovoda i zacepi, odnosno smnjai protok vode kroz ono sito sto dodnje na crijevo od dovoda. i onda masina zaustavi rad, cim ne dobija dovoljno vode u odredjenom vremenu. Ja to povremeno ocistim, jednom u 15 dana, mjesec...isto i donji filter, jednom u mjesec, dva...ali bih da stavim taj filter koji pominjem, na cesmu, pa crijevo na njega, pa na masinu...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kroz crijevo? Iz dovoda iz zida? Ne znam. Tu ti vec nisam pametan ali neki filter zvuci logicno
Last edited by zubizaretta; 04-04-26 at 00:27.
Pa filter je na crijevu sta ce ti filter prije filtera.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Nadam se da vam je sad jasnije sto ocu
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li ko da se razumije u motorne sege ?
Valjaju li sto ove akumulatorske ?
I ove benzinske valja li koja marka ili se mora uzimat' ovaj Stihl od 1000€ ?
Graphite iz Okova, za sad mi zavrsava posao. Samo odma makni lanac fabriicki i stavi dobar. Zavisi sto radis, i Stihl idu od 250 pa na dalje.
[mention]NetworkMaster [/mention]
Pa imaju li snage ove akumulatorske ? Ne bih da kradem nego nisam neki poznavaoc oko ovih benzinskih pa ne bi u po posla da zasteka na selo i da je odlozim.
[mention]Dutch [/mention] taman cu da pogledam te Graphite ? A sto mislis o ovim akumulatorskim ? Ima li snage to ?
Imaju snage ali se ne isplate! Ispada oko 800 eura .
Iskreno grafit za selo ili ova stihl do 300 eura to je to, za sumu obaranje ides na 600 eura plus.
A grafit za 100 i nesto eura vrijedi svaki cent.
Kod mene je stihl ms 172 dusu sam joj izvadio evo treca godina... a ms180 ili 182 ti je čekic na gradiliste... ne mogu ih odrati radnici
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 04-04-26 at 19:18.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks