Pa šta bi bila preporuka za telefon do 500 eura? Taj samsung je do prošle godine bio maksimum 400, i to za verziju sa više rama i storage-a. Ne mora da bude ovogodišnji model, može i prošlogodišnji. A valjalo bi da ne bude ispod 12 giga rama, ja ionako koristim telefon dok toliko ne zanemoća da ga ne mogu koristit.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Baš je cigletina od telefona. Znam da sada teško može da se nađe nešto oko 6,5 inča ili manje a da nije iz neke najviše i najskuplje klase, ali 163 cm i 210 grama je previše. Plus dolazi sa androidom 15, a od juna već ide android 17. To znači da jedva mogu dvije godine upgrade-a da očekujem kad bih ga kupio, iako je deklarisan na 4. A ja telefone po makar 4-5 godina koristim.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Satelitski resiveri/oprema
Uzeo sam 15T za crni petak, dolazio je sa pametnim satom i slusalicma za <600€. Telefon je skroz OK, nema kasnjenja, nema kocenja, kamera dobra, zvuk dobar.
Opet, Redmi Note 8T sam koristio 4 godine dok ga klinac nije naslijedio. Zavrsavao je posao uz Gcam i manje RAM-a dok ga nije sastavio HyperOS.
A ako ce neko da radi downgrade Xiaomi telefona, veca je sansa da te pogodi grom nego da ti omoguce da otkljucas bootloader.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Moja srecom nije optrecena sa telefon kao ostale žene/đevojke. Moze da ga nosi 4 godine lagano samo da radi bilo koji.Prije toga koristila Poco x3 pro,i dalje ga djeca koriste. On je poceo da steka,pa sam ja uzeo A56,mislim da je best buy bio tada za taj novac.
Ja evo moj pune 3 godine, zavrsava rabotu koja meni treba, mislio da ga mijenjam,al odustajem do daljenjeg.......
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Za slične pare Redmi note 15 pro ili Moto edge 60 pro 8/256 u Multicomu-u, pa ko šta voli...
Sent from my moto g56 5G using Tapatalk
Moto edge 60 pro je ozbiljan tel.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
da li neko od kolega forumasa ima Honor Magic 8 lite, da mi prenese iskustva iz prve ruke .
Treba da kupim telefon, telefon koristim za slanje mail-ova, malo drustvene mreze, youtube . Ne igram igrice.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks