63e je dala drzava.
Sent from my iPhone using Tapatalk
63e je dala drzava.
f6
Euro da uđeš u kolo, dva da izađeš. Komunizam meets imperijalizam.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne mogu da vjerujem da je neko u mese selimovica napravio siroka parking mjesta kad to nije po standardu Puteva i zekovica... zivio kamenolom
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Spomenik saobracajnim strucnjacima iz aleksine partije sto ne daju da patrola UP bude na raskrsnici 27 marta i radosava burica
Ja sam u zgradu pored, skocio sam iz sna kako je lupilo oko 12:15 sinoc. Majku mu majcinu
Ljepotan
Uveli treću smjenu na gradilištu bulevara Tivat-Jaz
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...vara-tivat-jaz
Uveli treću a prve 2 ništa ne rade.
Prvi metri asfalta na budućem Bulevaru Vojislavljevića u Podgorici
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ca-u-podgorici
Sent from my S25+ using Tapatalk
Za onih 300 metara kasne pola godine, koliko ce kasnit za onih 2km kad pocnu da rade
Jos jedno genijalno resenje sluzbe za stubice glavnog grada... iza telenora , akademije piva
Zanela me svetla velikoga grada...
Sent from my S25+ using Tapatalk
Prođoh ul. Iva Andrića, pakleno su odradili onih 100-200 metara, ni trotoara, ni atmosferske kanalzicije, ni tk kanalizacije... Nije mi jasno da ulaze u rekonstrukciju ulice a da ne odrade sve što treba da se odradi, nego samo bace onaj asfalt, snime dronom i izbace na društvene mreže.
Da je sreće da u svakoj rekonstruisanoj ulici prebace kablove sa stubova ispod zemlje, ali mogu misliti kada će im to pasti na um kad ni trotoar ne središe. I preko puta Idea-e u ul. Nikole Tesle investitor lagano iscrtao parking mjesta preko trotoara i precrtao autobusko stajalište i to tako stoji evo mjesec dana, a ta ulica je "rekonstruisana" prije 5 mjeseci
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...7-miliona-eura
Zamisli koliko para imaju kad se ovako razbačaju.
Ne daj Bože da su za gradjane CG smanjili ili ukinuli putarinu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sto vele, bice gotovo do kraja ljeta ili godine? Mozda Bizbi ima tacnije informacije?
Prosetah malo na Zabjelo. Jedina dobra stvar sto ce sahte biti unutar trotoara. Ostalo… Ljudi oni ne mrce Vojislavljevica djavo popio. Asfaltirano je po malo puta jedne strane bulevara bez raskrsnica mozda 200 metara. Druga strana daleko od zavrsene i spremne za afaltiranje.
Raskrsnice ni taknute. Godinu dana 900m puta od toga preko 609 nema potrebe za eksproprijacijom.
Kakva bruka i sramota. Ovo ce da nadmasi bulevar Veljka Vlahovica, Donju i Gonju Goricu.
Last edited by hercules; 08-04-26 at 19:03.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovo sa ulicom Vojislavljevića je baš pakao.
Na kraju znaš da ne računaš na taj dio imaš alternativnu rutu koja ti više postane stalna iz pravca Zabjela prema magistrali dok ne vidiš tehnomax ne skrećeš.Jedino je problem što tamo ima i nekih radnji koje sigurno trpe sav taj pakao najviše.Odsječeni totalno.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ko je odgovoran za to?
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks