Saraj su ok ćevapi,ali baš juče sam im rekao da sav taj utisak pokvari to što ljudi godinama nemaju somun,no nekakvu lepinju koja vaze sa somunom nema,a prave se ludi kad sam im rekao da im to nije za pohvalu nimalo,no imaju posla pa ih briga nije.
Preporuka za roštilj, prvenstveno ćevapi i pljeskavice al da nije brza hrana? Pg ili primorje. Ovaj saraj što se preporučuje ili još nešto?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Saraj su ok ćevapi,ali baš juče sam im rekao da sav taj utisak pokvari to što ljudi godinama nemaju somun,no nekakvu lepinju koja vaze sa somunom nema,a prave se ludi kad sam im rekao da im to nije za pohvalu nimalo,no imaju posla pa ih briga nije.
...
Ako ambijent nije bitan, onda Pod pločom. Meni je tamo roštilj uvijek bio odličan.
Naša priča blizu Vodovoda u Podgorici je bio solidan prije pola godine kada sam bio.
Janković i Beli takođe.
Pod Volat je lutrija po meni, u vrijeme ručka ne treba ići jer izbacaju puno hrane i često to nije pečeno da valja.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Je li bio ko skoro u onaj "Dva domaćina"? Iskustva, preporuke...?
Bio sam ja n puta, vala nikad greske, usluga brza, bas nivo. Cijene malo jace no u Rostiljijade, ali skroz pristojne.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Je li bio ko u Belveder prije cetinja?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Momci iz Nikšića su vlasnici![]()
Even bettera nijesam znao, oci mi
Moram opet pomenuti Radinovice, punjeni batak, gurmanska, bomba sve, porcije bas velike
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Dje god da jedes piletinu jedes je od radinovica, oni snabdijevaju bas svakoga, tako da ako si se tamo otrovao mozes se otrovati svudje
Cekam @BiTrAtE da provjeri Dva Domacina
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dva domacina dobar,
Doduse danas corba losija nego inace…
Omlet sa povrcem top…
Riboć top.
Probajte rolovanu svinjetinu sa pireom…. Baš top, mekano, ukusno…
Eto tako.
Piletina od Radinovića je odlična.
Last edited by Tripleta; 08-04-26 at 19:03.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Јел смрзнута кртола макар из наше државе, рецимо из Грахова кажу да је одлична.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks