Labude jel to pocinjes posao opet?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Labude jel to pocinjes posao opet?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izgleda da je ovo manje vise slucno svuda. Ja imam jednog koji uskoci ponekad kad ne mogu ja da se iskombinujem, 35eur/rezervoar.
Sto se tice teme za alat, bilo koja varijanta rada ja bi se vazda opredijelio za kvalitet tj u mom slucaju stihl. Ovo je alat koji moze da se dere i da traje. Imam skoro sav alat moguci, nikad greske.
Ne kazem da ne valja, ali ja baterijski veliki alat ne volim, nije to to sto se duzine rada tice.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Što vrti ovaj helikopter, nedjelja odmara se on izluđe. 100 krugova napravi.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
I ja ga čujem, izluđe.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ajmo ovako,jedno pitanje,bilo bi dobro da odgovore ljudi koji su upućeni u pravo...
Osoba A,B,C...
Osoba A ne priča sa osobom C...osoba B priča sa obije osobe...
Osoba C,zove osobu A sa broja koji nije blokirala osoba A,prijeti da ce ga prijaviti za pogrdnu riječ...osoba A u čudu,zove naravno osobu B i pita kada je to rečeno,osoba B kaze da nije rečeno,nego da osoba C izmišlja...
Šta je ispravno da uradi osoba A?
...
Ja bi reka pustite me svi i iskulira.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Rekla je to osoba A više puta...blokirao taj broj osobe C ali osoba C je sa telefona osobe X nastavila,čak i prijeteće poruke slala...
...
Neka ga osoba A prijavi za uznemiravanje.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Osoba A ode u policiju i prijavi osobu C za uznemiravanje, i trazi da se skrene paznja osobi C da se ne zajebava vise, a ako osoba C i posle toga nastavi, saceka ga osoba A nedje i ....
I ja sam predložio osobi A to,nešto je u dilemi...veli ko ce sad sa Policijom da se cima,nisam nikad,itd.
...
Onda neka trpi...sve drugo mimo zakona da uradi, moze ga o jadu zabavit.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
a) da guta i trpi dok drugom ne dosadi
b) da prijavi nadležnim službama
c) da nonšalantno uzvrati na provokacije, kvalitetno mu se posprda zglavom i napravi zabavu od svega
Međutim, kad osoba dozvoli sebi da ne priča s nekim, tim je pucala sebi u koljeno i pokazala opasnu slabosti karaktera... te joj preostaju opcije a) i b)
The more things change, the more they stay the same.
Ne može se pričati sa osobom koja je patološki lažov,osoba sklona prevarama,manipulacijama najgore vrste,sa takvim osobama velika većina ne moze niti zna pravi način.
Ja da sam u pitanju,naravno da bih se samo sprdao,iako tu sprdnju takva osoba razumije tek nakon izvjesnog vremena,jer je jbg i ograničena![]()
...
Čuš neće da se cima s policijom?
Onda i "nije za bolje" no da trpi.
Ako je ono što mislim da jeste, osoba maltretirana nije dijete, pa da razmišlja kako je obraćanje policiji isto što i tužakanje učiteljici.
Jednom će biti dovoljno.
Pa...kako vidim izgleda ce da istrpjeti max još 1 sličan ispad,a koji ce vjerovatno uslijedit u ovih par dana.
...
Ako odluči da preuzme akciju, to se radi đe niko ne gleda, nema svjedoka....
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks