Nadam se da će ovo biti dosta bolje od "Marshals", ako išta drugo Anet Bening i Ed Haris su vrhunsko pojačanje kad je glumačka postava u pitanju.
Imate i Ballard nakon Bosch Legacy, nije taj nivo ali je solidna, na isti fazon.
Nadam se da će ovo biti dosta bolje od "Marshals", ako išta drugo Anet Bening i Ed Haris su vrhunsko pojačanje kad je glumačka postava u pitanju.
"Marshals" je teški smor, na silu je gledam.
Završih "Fargo" do kraja, malo je reći da sam oduševljen. Sjajna!!!
P.S. Znam da filmovi nisu tema, ali moram reći da mi se Peaky Immortal man svidio. Zaokružena priča, mada vidim po mrežama da se skoro nikome ne sviđa. Meni je top.
Počela peta sezona For All Mankind
Ne znam je li ko pominjao seriju HIS&HERS na netflix . Ali posle duze vremena gledanja serija na istu foru i da je sve predvidljivo nalece ova dje je bukvalno do zadnje epizode i zadnjih 15min bilo sve misterija
Moze li bolje moze definitivno , ali je za preporuku 1/1 . Sezona samo jedna , 6 epizoda za odgledat laganica
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Gledao. Odlična.
Što kažeš, taman pomisliš to je to, prc! 😂😂😂
U sred Homelanda počeh sa Anatomy of a scandal https://m.imdb.com/title/tt12748084/ Kratka je i ima puno Pitera Kvina. Da nije ko?
The Madison na SkyShowtimeu, odlična!
SPOILER ALERT!!!
Ne mogu da provalim Keterin i njenu motivaciju za onu scenu, loše su uradili ovaj dio
Baba mi je bila sumnjiva zato što sam ovđe pročitao za plot twist, kada je sjedjela na stolici kako se okrenula na došaptavanje pored sve svoje dementnosti-odsutnosti.Zapamtio sam ovaj detalj i samo sam čekao da se razotkrije![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
A vrnula sam se, no me uspava u roku od 15ak min.![]()
Ne znam,jedno 10 ljudi je odgledalo na moju preporuku,svima se više nego svidja...
...
Ne ide, prijatelju, ne ide... Možda da sam je gledala prije 15ak godina kad je izašla, možda bih bila opsjednuta njom, mada, iskreno, čisto sumnjam![]()
Paradise, season 2, meni odlicno odradjeno..![]()
6.ta sezona Homelanda odgledana. Konačno je počelo nešto da se dešava. Carrie je prestala sa grimasama i osjetno joj bolje leže ove brže epizode. Ako bude ovako do kraja, neću (previše) žaliti vremena koje joj posvetih.
Grimase su dio uloge povezane sa bipolarnim poremećajem Myki...
...
Džaba.
Ako neko na forumu ima bipolarni poremećaj, rado bih porazgovarala s njim/njom. Inače, ništa, umijem i ja da guglam![]()
Od totalnog ushićenja do totalnog down-a,pa sad izanaliziraj,nije neka filozofija.
...
Gledala sam je pažljivo, iako mi nije po meraku.
Svima je više nego dobra,meni isto,još sam je ja odgledao nakon one prosječne serije The beast in me u kojoj mi je ona odglumila isto fantastićno,ali uloga lezbe![]()
...
I šta onda?
Nego, imam još dvije sezone do kraja... dabogda ušla i ja u taj vaš mejnstrim ;D
Današnja epizoda The Madison me oduvala. Ko vole dobre ljubavne priče, još jednom preporuka.
ž
Šta šta onda Myki...?tek se budim i napravih limunadu,zbunjen sam
E,ovu seriju što preporuči @donni brasko ta je mislim taman po tvojoj volji,baci pogled,meni mislim da se nece svidjet osim što mi je i dan danas žao što ne oženih curu koja je ista kao ta glavna glumica![]()
...
Još uvijek se vježbam da stvari dovodim do kraja, da ne šaljem sve u 3 lijepe... Cijelog života će mi trajati ta vježba.
Preskočiću Homeland tokom vikenda, taman da je se "zaželim"
A istina je da volim westerne i sve na tu foru.... još da je (The Madison) ima na Netflixu.... hahić ;D
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks