De si, Raulio 100 god!
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
De si, Raulio 100 god!
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Inspirisalo me inače ako sjutra nabavim školjke da ovog puta ne prospem tečnost no da vidim da iskoristim za supu posebno što ih kuvam u bijelom luku i vinu ja vazda budala prospem a primjetila sam da je preukusno.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Kako ti nije žao ono prosutijoš ako ima kakvog lijepog hleba za umakanje
![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zadnji put kad probah reko nije ovo loše uopšte.A đe ja sam ti iz brđanskih krajeva učim, učim.A i u Nikšić nismo imali baš dodira sa morskom hranom čak ne znam jel ima i voljnih jer nije daleko Tivat za uvoz nakvikli na mesine.
Last edited by Bluemoon; 03-04-26 at 21:17.
Koje bogohuljenje od price. Pa zar buzaru da prospes? I'm going away sad, speachless and devastated
Zbilja ovaj @crane_operator što kuka kako su u Nikšić slali vatrogasnu iz Tivta mogao je i neke morske plodove da pošalje.
Ovo je ko zna koji vikend po redu da ne mogu da odem u Nikšić kakav PAKAO.
Jebenih cca 50 km.
nothing comes from violence and nothing ever could
@extravaganca ajde ovdje.
Imaš dva izbora kod kazana mašinske ili ručno kovane.
Razlika je u debljini bakarnog lima i kvalitetu obrade bakra u korist ručno kovanih.
Razlika je stoga i u cijeni u koristih ovih mašiniskih ne znam koliko se sad kreću.Ali znam da ispod 5000 eura ovi ručno kovani da su kvalitetni.
Pretpostavljam i da bi motornu mješalicu mada to ne bi trebalo pretjerano da utiče na cijenu.
Zahvaljujem divna si.![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To ti je ukratko.Ako ti treba detaljnije prvo vidi da li ćeš ovu mašinsku ili ovu drugu varijantu.
Kod mašinske ti je vodeći ovaj DES iz Srbije mislim da ga KIPS uvozi.
Neotomanski pripadnik dobio sertifikat borca za mir a prije bi rekao albanski huškač... vala nisu skupe diplome za građanske aktiviste sve se kupuje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam Podgoričane podijelila po regionima.
Za sad Zabjelo i Masline.Mislim na muškarce.
Ovi iz stare varoši mi idu na nerve.
...
...
Na trafike i pumpe nemaju šterike da se kupe ... ili sveće ,svijeće...
Eto tako
Izgubih kljuc od kola, al me vise iznerviralo glibavo staklo na terasi, ko izmisli ovo...
Zivimo u sistemu a ne u drzavi.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks