Ne nego da su oni panjati![]()
Ma to te zajebavam jer si rekao 2015.
Sad si me zamislio kad pominješ godine jel to znači da je hip hop pravac klinčadije?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ne nego da su oni panjati![]()
Hiphop je najfleksibilniji pravac od svih modernih i msnje modernih mejnstim pravaca. Zato traje, mijenja se , ne odstupa od svoje sustine realno i trajace... Tako da moj odgovor je NE, ne mislim, dapače
Pa Leonard Cohen je imao muzičku karijeru do same smrti u dalekim godinama niko ga nije nazivao panjatom.
Zar nije hip hop rap i to rezervisan za ipak što ti veliš da je već u neke godine...
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
E, ali leonard koen se nije bavio dnevnom politikom. Ne mijesajmo babe, zabe i nintendo wii
Hvala. Ipak ima razlike. Nesto je instant, nesto je vanvremenski. Hvala na razumijevanjnju. A sad Nela iz meteo centra![]()
Nešto je step sok nešto je konjak.
Ne. Oni su cak pokidali dok su bili nabrijani i puni elana. Nisu step sok. Ne hejtujem ni nsjmanje. Ali sto mislim sad iz ove perspektive sam ti otprilike rekao. Takvi bendovi je li bog dao da postoje, ali momci sjmo smjena generacija![]()
Okey sve.
Što piješ?
Koji konjak nudite?![]()
Mi corazon y mi alma su kako se zove onsj centar za zenljotrese? Nije tektonski nego... cccc
Seizmologiju
Okey shvatila sam ali ti nisi taj koji će da odlučuje kako ću da reagujem okey čak i kad si ti neđe u sve "upetljan".
To doduše nije ni fer kad razmislim malo bolje jer sam ja reagovala isto onda kad si izgorio zbog stara.Što me navodi na to da razmislim o svemu tome.
Mnogo si se ti tu upetljala u neki overthinking. Ja to gledam cisto prakticno. Covjek upane, ne utadi nista nekulturno, pricam s njim regularno. Glupo kad kaze nece valja zubizaretta zamjeriti ako.... Da ja kazem zamjeram kad ne zamjeram.
#nenojeli
Ahahahha nećeš ti ja oću jer je meni bilo podmuklo.Ka neće on zamjeriti a ti se tu ništa ne pitaš.
Ako ti za mene brines, hvala od srcaAli nema potrebe, nisam mali i znam dje je rikverc, dje duga, dje sesta
![]()
Pa JBG ti si zamjerio staru pa sam ja izvlačila jebenu situaciju iz...a misliš ja se nisam osjećala slično sa upadicom ovoga ka dobro si izdržao BRT.
Mislim se...
Nisu moje stvari ali i ne mogu se bas dezontegrisat fizicki iz kafane na dugme. Je li? Ako nabavis tu spravu imam je ja za ohoho stvari iskoristiti prije nego u kafanu
A đe da je iskoristim(o)
Kako vi zenke mozete iz hype-a u suprotno za 3 milisekunde to je cudo jedno.... Mene od toga G sila bije kao jurija gagarina i Lajku zajedno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks