Savo rade menjace kako znamo,a elektronika tj procesor menjaca TCM aka mehatronik rade firme po srbiji i sire...
Imas fino Amera ili Samira u UL, odgovoran i full strucni i jedan i drugi...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Savo rade menjace kako znamo,a elektronika tj procesor menjaca TCM aka mehatronik rade firme po srbiji i sire...
Ja koliko znam svi salju za srbiju tj vojvodinu ove menjace... kao turbine u prijepolje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Savo ima drugih muka. A je li doktor za mjenjac jeste.
Ima kazu i onaj Rus u Hn. Dosta se ljudi hvali na njega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li neko zna gde se nalazi čuveni Radovan Delić automehaničar i da li još uvijek radi?
Imam broj telefona 067 570 720, ali se ne javlja.
Hvala!
Da li neko zna nekog elektricara koji poporavlja otvaranje / zatvaranje gepeka. Imam opel tigru twintop i stao mi napola otvoren. Njima se i krov otvara na dugme sad nece ni on. Brava se cuje da radi.
Dje u PG zamijeniti sofersajbnu ? Sto ima u ponudi, ako je ko skoro imao nepriliku?
Glass servis
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imaju sve samo traži šta želiš
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Radi li ko od njih kalibraciju kamera nakon zamjene?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Radi.
Prema tome, šta da ti kažem?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Meni su oni u donju goricu na preporuke tad sa foruma od nekog stavili xyz. Ne htjedoh Kinesku no su samo xyz imali ali rekose tu nema greske na njihovu rijec....
Dioptrija na pozicijama gdje staklo nije ravno i to sa astigmatizmom. Jaka im rijec. Nista mi ne primjecujemo im je opaska na ovo po postavljanju...
Last edited by stefke; Yesterday at 22:01.
Meni je NordGlass i nema greške evo 5-6 godina… senzor za kišu takodje radi ok.
Evo i odje da napisem par rijeci :
U pitanju je bio MEGAN 3 , i na tom modelu smo zamijenili ni sam ne znam koliko stakala. Ponudjeno je XYG staklo koje svi mi koji radimo sa staklima a i u Beograd a šire , imamo u ponudi od zamjenskih stakala. Nakon montiranja , vratio se ubrzo i rekao da vidi nesto sto nije umio da mi objasni iz razloga jer ima ASTIMAGTIZAM ili kad sam pitao da mi objasni sto je to CILINDRE na oba oka. I dalje nijesam znao sto je to , ali sam ukapirao da je neki problem sa ocima. Iskreno , vise puta sam pokusavao da vidim to sto mi objasnjava i nijesam mogao da uocim. Nakon vise od pola sata price , ponudio sam da vratimo staro staklo i novac ili ako zeli neka vozi tako i da mu odma vratimo pare i da podje nedje drugo da ugradi staklo. Na kraj sve price , ostalo je da porucim PILKINGTON i da se doplati za to staklo. Staklo je stiglo nakon 20ak dana ili mozda malo vise , ne sjecam se tacno jer je ovo bilo prije nekolike godine i iskreno pricam nijesam imao broj od covjeka a ni on se nije interesovao za staklo vise.
Rijec mi itekako vrijedi i stojimo iza onoga sto kazemo i svako ko nije bio zadovoljan je ispostovan maksimalno , na nacin koji je opisan gore mada takvih slucajeva nije bilo puno. Ne bih ni ovaj zapamtio da nijesi pomenuo ASTIMAGTIZAM.
Uvijek moze da se desi feler i na stakla koja su prva ugradnja ili original , pa tako i na zamjenska ali servis nam je u sklopu porodicne kuce i vazda smo doma tako da ko god nije zadovoljan iz bilo kog razloga , dobice pare nazad i sve sto ce izgubit je tih par sati sto se ostavi da se auto sredi.
Za kraj , dovedi slobodno koju god imas zivotinju i vise njih da nam se POČKAJU i dok oni to budu obavljali ja i ti mozemo kod majke da popijemo kafu i nesto pojedemo , a kad zivotinje obave to sto su dosle se urade ispraticemo vas preko praga sa vodom za dobru nafaku i majka i tata ce ocistiti to sto ste počkali.
Kao sto sam ti napisao u privatnoj poruci i odje ti pisem , da ti svako dobro zelim i zivio !
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
069/100-100
Prijatelju htio sam da mi vraatis originalnu i rekslao si da ne moze. Ok, Onda sam htio da mi nslarucis ili st gobslain ili onul zaboravio sam ime da doplatim, onu sto cesto dolaze na toyote za koje si rekao da ces je nabavit i nikad nisi. Na kraju sam ovu bacio i uzeo u drugu u drugu firmu. Nisu milioni i nikad ti nista nisam rekao a sad ste se nasli prozvani jer je prica javna a sve "slucajno" jer je ovakva prica na temu bila.. A ti pricaj sro god hoces, znas i sam da je ovako
Last edited by zubizaretta; Yesterday at 23:13.
Sto je najjace imam poruke sms sa vama koje mogu da skrinsotijem i objavim ako zelis. A i mogu da skrisotujem price sa clanom foruma kome sam se zalio i preporucio mi gdje da kupim validnu.
Last edited by zubizaretta; Yesterday at 23:20.
Ja sam bio potpuno normalna musterija u smislu necu prstom da krpim vodu koja curi nego ocu normalno staklo..Kad sam cuo da samo inaju kinesko bio sam protiv.. . Rekli su nema greske... Ako nema heske brate stavi... Moj vid nije healthy i treba mi normalan hardver. Sto je moNci problem? Svi znaju da xyz ima i dioptriju i talase. Eto znaju i kolege ali....
Last edited by zubizaretta; Yesterday at 23:34.
Ukloni svoj "thanks" @stefke.
Kao moderator tvoja obaveza je da u ovakvoj situaciji budeš neutralan, a ne da na neviđeno podržavaš jednu stranu.
Kome? Ocete sms ove? Mozemo i ljovisnu od ovoga da napravimo Stefke ako zelite pravdu.
Nit sam se nadao da ovo oni citaju, a pricam kako mi se desilo. Treba li kome jos koji dokaz? Imsm
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks