Moglo je da se podesi i mnogo gore![]()
Šta smo rekli za robot usisivače, šta je najbolje u opsegu od 300 - 400€? Isplati li se protezati za Xiaomi X20+, 470€ u Multicomu?
https://www.multicom.me/a/133914/xiaomi-vacuum-x20-plus
Pitanje, ako ko ima Karcher parocistac s peglom (sc5)?
Toci li vam voda na peglu???
Kupila sestra... peglas, spustis peglu da pomjeris komad garderobe, krenes da peglas - kapa li kapa...
Znaci ne stoji pegla 30 sekundi, 2-3-5 max dok npr zategnes rukav ili sto god, i posle toga ide puni pritisak pare i kapa voda bez pauze
na sva podesavanja koilicine pare
bila na servis, carevi je vratili i rekli radi sve OK??!!
Bosch masina za sudje otkazala posle nekih 3 i po godine rada. Ne izbaca vodu. Probao sto se moglo, do rastavljanja, zvao servise ove manje, niko nece da ih radi, nema djelova i cekaju se po vise od mjesec dana. Zvao ovlašćeni, rekli da pošaljem na vajber model i lokaciju, pa kad stignu. Sledeca nece biti Bosch, prilicno sam siguran
.
Vox evo 4-5 god ne gasi se, nikakvog problema da je ne ureknem.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Klima Gree Muse oko četiri godine stara greška/kvar H7
Imate li nekoj majstora za preporuku!?
Beko prestala da pumpa vodu posle dobrih desetak godina.. zvao par servisera, te docemo te necemo bla bla… i zadnji lik bjese bas komunikativan i lagano mi objasni par stvari… poslusah ga, izvukoh je, odozdo otvorih, pumpa se skida lagano samo je okrenes, u servis kupih novu 30 eura i pa pa… predobar trip
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju...kakva bi tisina nastupila...
Ne javih. Zvao, objasnio, on me propitao jos malo, veli to rijetko crkava, al docu danas ili sjutra. A probaj jos jednom jesu li plastike i filter legli kaoo treba. Te opet ja uglavih, pritvrdih. Kad sam upalio,krenu da izbaca vodu i odradi program. Ostalo je da zovem ako bude opet pravila problem. Uglavnom, zna covjek sto treba
Hvala.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jel ko uzimao ninja sizzle indoor rostilj elektricni? Ide mi se ovih dana da ga uzmem...a i jedino za njega (za slican cjenovni rang) ima ovih testova po youtubu.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Uzeo neki Delimano prije par godina,slaba snaga ugl,al nisu neke pare bile.
Eto izgurace par sezona jer ni zavrsna obrada ploce nije na nekom nivou,lako se guli
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks