Na kraju shvatiš da nema razlike.![]()
I tek tako sjede ti ns motor?![]()
Na kraju shvatiš da nema razlike.![]()
Ns kraju cega?![]()
Jeste. Isto tako izadjes da kupis cigare na onoj trafici u sklopu autobuske stanice i udari te golf u koga je udario autobus nazad. Gluposti![]()
Upravo čujem neki motor.![]()
Ako zvuci trkacki znaj da nisam taj![]()
Ne sumnjam da si bešumni.![]()
Nije ni bešumam. Vrlo udoban i izdrzljiv model koji moze da gazi pa i saharu![]()
Magarence
Možeš li mi bacit fotku baš bi voljela da ga vidim.![]()
Nemam ga. Probilo me malo na to nakon 7-8 god od kad sam sebi rekao mici se sa ovog prevoznog sredstva...A razum se na vise nivoa buni protiv
Al i ne radi se tu o izgledu, to se pravi da "rilja" i "grebe" ...Naci cu sliku na net sad necega sto bih najvjetovatnije uzeo u nekim okvirima common sensea
Tako otprilike bez zutih nijansi po ako moze (sto kod nas bas i ne mozes da biras)![]()
Misli su najzejabenije prevozno sredstvo.
Slazem se 104%
Misli su @zubizaretta najzajebanije prevozno sredstvo.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Transcendental shit m?![]()
Sa tobom moze covjek da baca one zadnje trash fore koje su meni simpaticne jer su toliki trash da granice sa hard core. A moze i ozbiljne/duhovne stvari. Dobar si Đuro![]()
![]()
Možeš li misli koncentrisat u pogled?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ne znam ja sto je tebi regularan![]()
Ja ne znam sto se ljudi opterecuju oko toga? Uzmes fino i tradicionalizma i liberalizma i jos nekog izma, smuckas u blend po zelji i ne osvrces se puno.
Kad to smuckas znas unaprijed zasto mogu ili ne mogu da te pohvale/prozovu/ili stogod... I jedina je caka u svemu tome da se ne osjecas prozvsnim jer je to tvoj izbor. Cao, hvala, prijatno, dovidjenja ili dodjite na pice i to je toPuno mi kakimo. Ima u nasem tradicionslizmu tona dobrih stvari a to nikad ne hajlajtujemo. Ja prvi
Eto si me uozbiljila, bolje mi je padao onaj gremlin mode sa pocetka ukljucenja![]()
Ti zapravo pojma o pojmu nemaš o čemu pričaš.O čemu pričaš ti?Smorili su me JBT muškarci u matrice a ti nisi u matrice koji ti je Q da veli ti neko da nisi u matrice i da sereš tu ka da se izvinjavaš na nešto.Iskuliraj.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks